Ahojte,
tak ma Maros svojim dobrym pribehom

inspiroval napisat nieco aj o mojom aute. Ma uz 5 rokov, prihlasene 2007, kupoval som ho z Tempusu BA, ked malo nieco cez 20 000km. Pred nim som mal trojkovy diesel, ktory som nechal troska chipnut, bol som s nim velmi spokojny a tak som sa rozhodol ostat verny BMW:-).
Je to trojkovy benzin, velmi zivy, 258 konikov:-). Ma asi vsetku v tom case dostupnu vybavu, smial som sa, ked som cital niektore pribehy,asi kazdy vola hlasove ovladanie Anca, ja sa s nou vadim furt, a to v este nemcine, heh:-) S autom som prekrocil 90 000km v zasade pokojnej a bezproblemovej jezdy, jedine vaznejsie, co sa stalo, bolo nedobrzdenie nejakeho chalana na oktavke na vypadovke z BA, ked som menil zadny naraznik a tuto jar, ked mi odislo CCC, takze sa kompletne menilo.
Kedze ma auto M paket, tak som si tuto jar zaroven povedal, ze by bolo fajn k jeho sportovej uprave nahodit nejake sportovejsie disky a kedze som aj potreboval nove letne gumy, tak som to poriesil pod jednym aj s gumami. Po nejakom prieskume som sa rozhodol pre cierne Breyton, 19", tak aby ladili s ciernymi listami a stmavenymi zadnymi sklami. Zaroven som si povedal, ze skusim nahodit nejaku farbu na strmene, rozhodol som sa pre Foliatec cervenu, aby to zasa trocha ladilo so zadnymi svetlami, odporucam, drzi ako kliest:-).
Zaroven sa mi velmi nepacili standardne pedale, tak som presiel na sportove, viac sa mi hodia k naturelu auta a k silver listam v aute. Prikladam par fotiek, posudte sami vysledok.