... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Špekulant napísal:to zvara kade chodim ja chapem:D:D vlastne ked je mokro a zakruta to musi byt halusss
:D:D:D
dobre dik to som chcel vediet... a tak ale samosvory čo su tie su tieš stale zavrete nie?? takže to je ako keby bol zavareny ne?
Špekulant napísal:to zvara kade chodim ja chapem:D:D vlastne ked je mokro a zakruta to musi byt halusss
:D:D:D
dobre dik to som chcel vediet... a tak ale samosvory čo su tie su tieš stale zavrete nie?? takže to je ako keby bol zavareny ne?
Manta napísal:Vies vobec ako funguje samosvrony diferencial??? Ak ho chces tak urcite je lepsie a lacnejsie si zohnat pouzity a iba prehodis staly prevod z normalneho diferaku a budes vysmiaty...ale ak ho zavaris tak to auto nebude schopne jazdit lebo tak samosvor nefunguje, nie je stale zopnuty ale iba vtedy ked to potrebuje, v zakrute potrebujes aby vonkajsie koleso sa krutilo viac a vnutorne menej co pri zavarenom ti nebude fungovat a pojdes stale do smyku a okrem toho budes drat pneumatiky takze nielenze sa na tom nebude dat jazdit ale aj sa ti zvysi spotreba financna a zvysi sa ti spotreba paliva.