... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
majro napísal:a hlavne silou nesetri, byva to tam celkom dost prrizrate.. opacny zavit, cize tusim, ze smerom hodinovych ruciciek povolujes.. my sme rpi tom spravili dlhsiu chvilu
a hlavne nejaky dlhy tenky pevny srobotvak na "zakliesnenie" visko, aby sa nevrtela.. ideal tak, ze jeden drzi zakliesneny srobovak, a druhy povoluje zubami nechtami
BmwDrifter napísal:stačá ti nato dve veci ...velký šrubovák a kladivo...šrubovak si pekne opreš na kraj matky a potom po nem udreš a visca ti povolí
..len pozor aby si netrefil neco ine
majro napísal:pokial je menena alebo davanaa casto dole tak mozno tvoja rada pomoze, aj ked si niesom vobec isty.. a hlavne klativom buchat ma nulovy efekt, kedze napinacia kladka ti to cele odpruzi
my sme buchali aj polhodinu a bezvysledne, a potom sme len tak skusili sa zapret a sustavnym tahom povolit, a hned to bolo na pockanie..
BmwDrifter napísal:
ono to ide aj ked ta visca nebyla dávana dole cele roky...to chce len prax a vedet jak nato![]()
majro napísal:jj ja som ten boj s nou uz zazilnakoniec fakt len na skusku sme to skusili inak a hned to bolo..