Dobrý deň,
možno si na mňa spomínate z tejto
témy. Ide o to, že mi jeden kamarát vnukol nápad a ja by som sa chcel spýtať, či by sa to ujalo. Tým nápadom je kreslenie "na zákazku", ako sa tomu odborne hovorí

. Je tu neskutočne veľa skvelých áut, za všetky spomeniem asi fuxxovu E46, ktorá je dokonalá.

Samozrejme, nebolo by to zadarmo, na cene by sme sa mohli dohodnúť, ak by to bolo aktuálne a dielo by som poslal dobierkou napríklad. :)
Nechcem nejak hrať na city, ale v tej predchádzajúcej téme som o sebe popísal viac a keďže nemám veľa možností zárobku, mne toto osobne príde ako najlepšie riešenie - autá mám rád, kreslím ich ešte radšej, tak prečo to nevyužiť, však?

Určite sa tu nájde veľa ľudí, ktorí by si radi nechali svojho BMW miláčika zvečniť, alebo nie? Nechávam na posúdenie. :)
Nejaké ukážky prihodím zajtra, pretože nemám chuť kaziť si večer mojim "skvelým" skenerom.
P.S.: samozrejme, peniaze sú pre mňa momentálne celkom dôležité (pretože auto ešte stále nie je kúpené, no veľmi rád by som sa na kúpe pričinil aj svojou maličkosťou a chcel by som patriť do tohoto klubu a splniť si tak BMW sen - E61 525i

), ale hlavne by som chcel potešiť majiteľov týchto naleštených bavorských zázrakov. :)