Samozrejme ako každý som sa aj ja rozhodol napísať čo to o aute, keď už ho mám nejaký ten mesiac a aj kilometer. Presnejšie 14 mesiacov a cca 17tis km.
Keď som Kláru kupoval, nevedel som do čoho idem, ale veľmi sa mi páčila. Predtým som mal len Fávo a skúsil som aj iné stroje no BMW mi ostalo záhadou. Lákal ma zadný náhon a snom bolo cabrio a prečo si to nesplniť.
Až časom som možno zistil, že to nebola najvýhodnejšia kúpa, keď som bližšie spoznal značku BMW, ale po technickej stránke ma toto auto nesklamalo.
Doposiaľ bolo bez vyšších investícii, ale ako sa len vozím, lejem benzín a olej, tak to nie je ono... Kláry mi je ľúto a nechcem aby skončila zle, lebo je to fakt "KUS". Preto ju chcem ešte pred krutou zimou poriadne pripraviť, lebo ju nečaká garáž a ani odpočinok. Je to celoročné auto aj keď je to cabrio. Preto ak by niekto prejavil rozumný záujem uvažoval by som...
e36 318 cabrio - "Klára"
85kW (zatiaľ)
r.v. 1994 prvý zápis 1997
239000 km
biela koža, tmavomodrá metalíza (presne neviem, ale nájdem a zistím

)
NAJ zážitky

1. pri prvom predbiehaní som najskôr netušil čo v aute je a pod Bielou horou som sa dlho odhodlával k manévru, ked jeden spoza mna sa rozhodol dať aj mna a šunku predomnou. Ked som išiel na predbiehanie aj ja, tak macher za mnou bol v mŕtvom bode a spozoroval som ho až keď sme boli na úzkej ceste traja vedľa seba. Nič sa našťastie nestalo, len sa nám speťáky ohli do inej strany.
2. aj keď je to malé 4 miestne auto, kde naozaj aj 4 majú problém, tak boli neraz už 5 či dokonca pri jazde bez strechy aj 6 ľudia.
3. boli sme v IKEY nakupovať nábytok, no neodhadol som veľkosť nábytku a už po zaplatení, primeraní a naložení do auta som zistil, že strecha sa nebude dať natiahnuť. No nebol by to problém ak by nebolo 12°C.
4. a podobné problémy aj so zákonom, ale o tom nabudúce
Čo treba riešiť a čo som zanedbával:
3. opraviť interiérové svetlo
4. opraviť zadné svetlo
5. vymeniť tyčky riadenia
6. vymeniť regulátor ventilátora
8. opraviť/vymeniť tapacír ľavých dverí
11. vymeniť repro
19. v sedadle vodiča je odtrhnuté lanko
viac FOTO PRIDÁM