... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
barabas napísal:a teraz mi povedali v bmwcku ze tam neni vela rozdielov, napr chladic je ten isty, este tam zajtra skocim pokecat, potom sa ozvem...resp ak mate niekoho znameho v bmwcku spytajte sa, napr na autoamticku prevodovku, resp spojku ci tam je daky rozdiel...
sooky napísal:nielen VLASTNIS auto v USA polroka [co samo o sebe je dost velky problem], ale mas PRECHODNU ALEBO TRVALU adresu v USA = musis tam byvat a REALNE nesmies z toho uzemia odist [co by ti vlastne ani neumoznovali vizove podmienky, lebo by si sa tam zrejme nemohol vratit].
proste chcem povedat ze toto je cesta nepriechodna. Asi.
sooky napísal:nielen VLASTNIS auto v USA polroka [co samo o sebe je dost velky problem], ale mas PRECHODNU ALEBO TRVALU adresu v USA = musis tam byvat a REALNE nesmies z toho uzemia odist [co by ti vlastne ani neumoznovali vizove podmienky, lebo by si sa tam zrejme nemohol vratit].
proste chcem povedat ze toto je cesta nepriechodna. Asi.
sooky napísal:ak tam byvas tak co nie? Tak ta cesta nie je nepriechodna? Alebo si nemusis dovazat auto na slovensko ked byvas na Floride?
inak : vies dohodit nejakeho fesaka cez ktoreho by som dovazal auta?
noveL napísal:Neviem o ake auto mas konkretne zaujem, ale ja som volal minuly tyzden do bmw u nas v presove. Volal som s technikom a dost dlho som ho zdrzal pretoze som mal pre neho pripravenu furu otazok. Odpoved na otazku ktoru si sa pytal ty znie " ze tam nieje ziaden rozdiel" (hovorim o e90) rozdiel je v tom ze robili sa ine motorizacie, tzn napriklad v usa najdes 328i co v europe nenajdes. po motorovej stranke nehovoril nic, spominal interieri, tzn v rychlomery ukazuje mile a podobne, navigacia by mala fungovat klasicky ze vyberes dvd a das tam europske dvd navigation. Ale aj napriek tomu neodporucaju z usa. Myslim si ze to bola objektivna rada z jeho strany, pretoze on vie ze servisovat budem u nich tak ci tak. takze nemal dovod mi klamat. Snad som pomohol.
barabas napísal:svetla a alarm by mali byt ine, ale to niesu az take tragicke veci, preco ti povedal ze neodporuca, netusim, mne ak to vyjde tak budem mat onedlho e90 z usa...