... všetko o BMW ...
nadro napísal:konkrétne auto sa tu preberalo viac krát je to stočenica ako hrom. Ruky preč!!!!!!!!
rebel napísal:Co tam po najazdenych km ? Ak ma povedzme 200 000 bola nejaka vec menena, ak ma 400 000, tak bola menena uz druhy krat, je to jedno. Treba ist pozriet, vyskusat a ak sa lubi, tak zobrat a nie spekulovat, ake asi je, co povedal jozko ferko ignac.
Ak sa ti paci, chod ho pozriet, cena je dobra a ak treba nieco opravit ? To ale bude treba aj o dva litre drahsom, tu mas dvojku na servis hned vo vacku.
BMW530DIESEL napísal:Poznám to auto cez známeho z RK,je na tú cenu až moc dobré, km nestočené,pôvodne to mal jeden človek taktiež z Ružomberka-mal to ako cukríkové auto!Ten si záznamy starostlivo písal,takže úplná blbosť čo sa tu píše!Chodím cez Lipťák a videl som to auto dokonca osobne na pumpe vyzeralo veľmi pekne,chalanisko ešte aj šiltovečka BMW.Na elektronoch mal trošku škrabance od obrubníka ale len z jednej strany,inak za tú cenu pche nazaj nekúpite nikde a nikdy možno o pár rokov.
Aj ja ked som dávnejšie predával svoje Bmw e 30 osierali mi auto a pritom pravda bola úplne iná.Realita Slovenska