... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

majky1980
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Pomoc pri kupe e39 530D

Štvrtok, 11. Októbra 2012, 21:52

Caute vsetci, som tu uplne novy a rad by som sa vas spytal par veci. Rozmyslam nad kupou bmw e39 530D touring, tu je link co som nasiel na nete. http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 70236.html Rad by som vedel, co si o tom aute myslite a nahodou co ho nepoznate niekto. Bude to moje prve bmw takze, budem vam vdacny za vsetky radi. Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Pomoc pri kupe e39 530D

Piatok, 12. Októbra 2012, 00:01

vyzera byt vcelku zachovale a podla toho co pise, je to chlap z klubu, popripade vedel aspon z casti co robi.

btwmas nato auto? nieje vsetko len prijemna spotreba a pohodlie, to auto vie vcelku slusne vycucat a tuna vidis jednu z najhorsich moznych kombinacii v pripade, ze sa ti vysypu 2 veci naraz.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

majky1980
Autor témy

Piatok, 12. Októbra 2012, 00:23

dik jararak za tvoj nazor, no mam na to auto a este mi aj nieco ostane :) mohol by si byt trosku presnejsi s tym co si napisal ohladom nakladov na udrzbu. Musim sa priznat, ze nemam kamosa s takymto bmw takze, ak by si ma mohol do toho trochu zasvatit tak by to bolo fajn. Ale ked clovek kupuje 10 rocne auto, tak musi cakat, ze sa moze hocico stat. Dik

dodiiik
Auto: E91 320d, e39 525i
Kraj: Košický

Piatok, 12. Októbra 2012, 09:30

Auto je to v skutku pekne, len ako pise Jarko, treba si dat pozor a ajtak nikdy nevies ako to dopadne :D
ALe podla popisu fakt vedel co robi, mne by napr veelmi chybalo v aute DSC, ASC je zastaraly system stabilizacie, ale budis to je najmenej.

Za prve spotrebaa, je urcite vacsia ako pisane v inzerate, a kym sa naucis jazdit tak bude duplom,
a vysypat sa moze hocico, automat tam je od GM, ktory je dost poddimenzovany, a hockedy povie papa :P

Ako celok je to velmi kavalitna a spolahliva motorizacia.. ale ako vsetko moze sa posrat :D no myslim si ze e39vina je taka zlata stredna cesta, je drahsia podstatne na udrzbu ako napr e36tka, a lacnejsia ako e60 o e65 nehovoriac :P ale stale plati vzorec, cena plus stastie rovna sa relativne dobre auto :D

na aute je vela veci ktore sa daju zohnat za par supov ale detto vela veci ktore proste kupovat od ruky je vtakovina, a potom clovek si uvedomi ze jedna priklad pumpicka smiesna stoji 10percent realnej ceny auta :D ....

No napriek tomu je to vynikajuce vozidlo pomer cena vykon naklady pohodlie..... a pod.
moj nazor je za na auto aj ked je starsie ale tejto kategorie treba mat vyssi realny mesacny prijem, nikdy nevies ja nemam mesiac co nedam nejaku korunu do auta .... nieje kazive nic sa nesype ale na normalne veci, vifko, sem tam nejaku tycku, kupis nejaku ziarovku, sem tma vybojku, dajaky plastik co ti chyba, kktinky, pneu, kolesa, atd atd... k tomu tankujes.... drobnosti no nazbiera sa to ...

Kup to a uvidis, predat budes moct hockedy, ale pokial nemas vysokky najad rocny, chod do benalu, lebo ten diesel zas tak malo nepapa, nieje to koncrnova 1.9vina... :P a v zime kratke trasy ked porobis par, tak si na spotreba skoro ako 3.0 benzin, webasto newebasto :P samozrejme dialnica kotol {v normale} a ides do 8l :P
Aktual: BMW e91 320d, BMW e39 525i
EX: BMW e46 330dT
EX: BMW e39 530dAT
EX: BMW e32 730i V8

https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... nref=story

.

jararak

Piatok, 12. Októbra 2012, 09:41

ahoj

mozes si skusit mrknut moj pribeh modrinky, tam si ukladam ceny vsetkych ukonov a taktiez kilometrovi nabeh kedy som ich robil

za zaujimavost stoji

silenty zadnej napravy - 220euro
turbo 550euro
svetla - 40euro tycky, bohuzial na tejto to nejde otvorit, ale nejako by sli poriesit gynekologickym sposobom.
nehovorim este o napravach kolko je tam drobnych picovin ktore lubia kazit dobre jazdne vlastnosti a zrat nie prave lacne gumy
cerpadlo stoji cca 300euro
nivo 400euro (mechy) + 80 euro snimac, kompresor ani nechci vediet

na druhu stranu je to hltac kilometrov, po ceste z ba-ke, som dosiel domov, napil vody, odbehol na wc a siel do mesta na zraz bez zavahania.

ozaj, tato ma ku vsetkemu este priplatkovu kozu (nappa tusim), jedina vec ktoru to nema vo vybave su sklopne spetaky. len sa nechod pytat na havarijku s tymto autom lebo ti vyrataju nechutnu ciastku, cena auta bola takych dobrych 90t euro
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

majky1980
Autor témy

Piatok, 12. Októbra 2012, 20:33

Chalani (dodo aj jaro) dakujem!!! Davate mi tolko novych info ohladom tych aut, ze az. Jaro ten tvoj list oprav vyzera velmi zaujimavo :) tak ale to uz asi patri k zivotu, ked nam zalezi na nasich "milackoch" clovek si asi rychlo oblubi take auto. Musim sa priznat ze v 530d som este nikdy ani nesedel, raz som sa viezol v 320d (2008). Asi to bude ale rozdiel :) Myslite, ze by som si mal so sebou zobrat niekoho kto ma take bmw ked sa rozhodnem ho kupovat? Horsie je, ze ja nemam ziadneho takeho kamosa :( ta kupa ma tak nenaha, ale chcem byt pripraveny, ked najdem take co sa mi paci. Ako funguju tie navigacie? Su spolahlive? Pekny vikend chalani :)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 13. Októbra 2012, 12:04

Treba si uvedomit jedno, že tých zberatelských zachovalých kúskov je len pár.Najčastejšie ludia predavaju auta preto,lebo už ich nebaví do ních vražat a chce si kupit niečo novšie,ktoré ho nebude stáť toľko oprav.Len pár ludí je takych ktorý auto porobia a predaju na komplet hotové,to sa potom kupcovia idu pobyt...)))Tak som predal svoju E46...6rokov som do nej investoval aj to čo nebolo treba a potom som ju predal,ale som rad,že je majitel rad...))) Jedna rada na záver,že ak budeš kupovať auto tak si zober niekoho kto sa vyzná a určite ušetriš čo to na dodatočných nákladoch......

Zhodou okolností včera som diagnostikoval E39 ktorá mala origo KM 150 000.....pekny stav....))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

dodiiik
Auto: E91 320d, e39 525i
Kraj: Košický

Sobota, 13. Októbra 2012, 14:45

Ja napr. predavam auto len tak pomimo :P uz sa bol jeden pozriet aj mal zaujem ani cenu nechcel spustat, a proste som nepredal {bol len tu od vedla} takze som sa nezachoval ako chuj, povedal som mu ze musi pockat tyzden, kym si nieco zadovazim...

Napr. ja investujem do auta pravidelne, aj majitel predomnou...

Predavam preto, lebo ani neviem asi by som isiel do ineho BMW :P

chodim aj na zrazy ked su a pod. , s hrkalkou by som sa asi neukazoval.....

A urcite si niekoho zober, lebo, a to hovorim z vlastnej skusenosti, ludia predavaju neskutocne haraburdy, za nekrestanske peniaze.. proste cakaju na niekoho kto sa necha ojebat.... tak pre istotu 3krat meraj, ale daj aj na svoj pocit , a hlavne OCI :P nech kupis kusok s ktorym nezanevries na BMW :P

Ale stale je to tak, ze mozes kupit uplny cukrik, a o mesiac sa priklad pojebe automat....alebo nieco ine... ako mne palivova pumpa, isla krasne stihala, a zrazu pri obiehani plny plyna, auto islo len po nejakych 2000otacok a uz skakalo ako obmedzovac...
Aktual: BMW e91 320d, BMW e39 525i
EX: BMW e46 330dT
EX: BMW e39 530dAT
EX: BMW e32 730i V8

https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... nref=story

.

jararak

Sobota, 13. Októbra 2012, 15:07

Ta navigacia zere navteq mapy ktore idu fo oplov, renaultov a pod. Support tomu odhadujem este na par rokov a su vcelku do pohody, I ked tam ty mas mk3 co je troska pomalsia ale ok navigacia, najnovsi upgrajd je z 3q 2011 a mas tam uz celu r1 a vlastne cele slovensko ( a prilahle krajny navychod na jednom cd)

Nitra nieje daleko, aj teraz som tam niekde :D
bmwcoding.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný