... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMW_E34
Autor témy
Auto: E34
Kraj: Košický

Demontáž xenónových čočiek E46.

Streda, 10. Októbra 2012, 12:44

Zdravim, chcem Vas poprosit ci niekto nema skusenosti s demontazou xenonovych cociek z E46 po facelift. Zohnal som vyhodne xenonove svetla ale potreboval by som ich rozobrat a poopravovat nejake detaily ale nechcem nejakym sposobom poskodit cocku.Pokial ma niekto nejake skusenosti budem vdacny za kazdu radu.Vopred velmi pekne dakujem.

Maco594
Auto: E91, E30
Kraj: Žilinský

Re: Demontáž xenónových čočiek E46.

Sobota, 20. Októbra 2012, 18:00

zhodíš plexisklo a na čočke je taký "chrómový" kryt, je tam napisane xenon alebo čo, ten vycvakneš von, a pod tým je čočka ktorá drží na troch skrutkách a pekne ide von. Len sa pokús ten kryt vyberať čo najopatrnejšie lebo odlomíš také ušká na ktorých to drží, ale sekunové lepidlo to istí :D.

takto som to robil na predface, myslím, že face to bude mať rovnako.

BMW_E34
Autor témy
Auto: E34
Kraj: Košický

Re: Demontáž xenónových čočiek E46.

Pondelok, 22. Októbra 2012, 00:42

Dakujem za radu..cez vikend sa do toho pustim tak dufam ze to sa to podari podla ocakavani.A este jednu otazocku.Chcel by som na to nahodit aj Angel-eyes ale nechem kupit nieco nekvalitne cinske..hladam nieco co je kvalitnejsie a pripadne s nejakou vyssou svietivostou ako tie cinske..vopred dakujem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných