... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hamann
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

325tds neštartuje

Streda, 3. Októbra 2012, 07:15

Chcem sa s vami podelit o moj problem s mojim 325tds 105kw 1994 ... bolo to v servise koli dlhym štartom vymenili sa palivove cesty palivovy filter nova baterka žhaviče ... dlhe štarty prestali chytalo na prvu šupu, ale len na čas ... zistil som ze ked je nova baterka nabita do plna auto chyta sprvej šupy ako nahle stiahne čo len kuštiček s baterky ktora stale toči bezproblemov štarter auto uz nie a nie chytit v servise mi pvoedali ze na chybe je určite palivove vstrekovacie čerpadlo ... no neviem :P

bjukemen

Re: 325tds neštartuje

Streda, 3. Októbra 2012, 07:35

..nepredal si uz nahodou auto.?. na DT znackach.?..

.hmm zaujimave nebude chyba v starteri ze pri pokelse napatia pomalsie toci.?. tds musi lapit ajso slabsou baterkou, chytalo ti to dobre aj za tepla.?

Hamann
Autor témy

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 12:36

Nie nepredal som auto ... No ja neviem mne v servise hovoria a tvrdia si to svoje že odchadza palivove vstrekovacie čerpadlo preto ho dlho toči a to že mi chyta dobre ked je poriadne nabita baterka je "nahoda" no a dnes som si všimol ze ked idem dlho na aute neakych 30km čize motor sa poriadne zohreje a ked niekde zastanem vypnem ho a hned idem naštartovat tak zas len dlho dlho toči kym chyti zas a počuť cvrlikanie od čerpadla ked je zohriaty tak teraz sam neviem ako to je či nato ma vplyv aj generator či nema neaky odber pri jazde alebo ja uz fakt neviem tam treba asi na novo prerobit celu elektriku v aute lebo ako aj dnes zamkol som auto klučom zaseklo mi pekne všetky dvere a ked som išiel domknut tak odomklo len šoferove a nechcelo to naštartovať asi to ten imobilizer zaplo tak som skratol baterku počas zapnuteho klučika na 2. stupni zapipalo to ale stale nechce odomknut všetky dvere len šoferove a auto uz odomklo ku štartu ... tak ja fakt neviem čo tomu zajebava uz nemam nato naladu ... :oops:

bjukemen

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 18:15

..to mozu robit odhnite ukostrenia, zase tak tragicky to neber, ale s tou el. hlavou cerpadla moze byt problem, casom sa vybeha, skus si vziat dakedy studenu vodu a ked ti tak postoji teply motor pol hodku oblej ho nech schladne a skus tak starotvat ci to nabehne rychlejsie :)

Hamann
Autor témy

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 21:55

Neberem to tragicky moze byt pravda čo hovoriš ... aj tak ide vyvarať komplet podbehy aj karoseriu aj interier idem menť cely tak si to všetko skusim dať do poriadku aj ukostrenia popozeram a skusim to prebrusit ak to bude hnilé ... dík za radu skusim to schladiť ked bude prostestovať uvidime či lepšie naštartuje ... inač mam ponuku na predaj čerpadla tak kým ide tak ho predam a kupim neake iné ... :P uvidim či sa to zmeni ... dík za rady !!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných