... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

kubkobmw
Autor témy
Auto: BMW e39 523iA
Kraj: Bratislavský

e36 problem s kurenim

Streda, 19. Septembra 2012, 19:31

Zdravim mam dalsi problem tento krat je to kurenie vsetci co som sa pytal mi povedali ze mam vymenit ten ventil z ktoreho idu tie tri hadice.Tak som zohnal druhy ten ventil aj s konektorom aj kablami kedze na mojom boli kable odcvakane netusim preco.Tak som ten ventil vymenil zapojil som to podla farieb kablov a auto kuri stale prepnem na studeny vzduch kuri nateply vźduch kuri fakt uz neviem kde moze byt chyba.Prosim poradte mi co s tym mam robit lebo ma z toho asi poranta.Za odpovede dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
Casey2
Auto: e36 318Tds
Kraj: Trenčiansky

Re: e36 problem s kurenim

Streda, 19. Septembra 2012, 21:37

mas spravne hadice pozapajane???? ja ked som kupil moje prve bawo tak som mal namiesto toho ventilu vodarenske T ma skoro vyjebalo ze co to tam je a kazda hadica bola na picu zapojena skus skontrolovat ci ti idu spravne hadice a mas aj klimu ci eee???

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Streda, 19. Septembra 2012, 22:42

to či máš vadný ten "WATER VALVE" zistíš aj z INPY diagnostiky.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

kubkobmw
Autor témy
Auto: BMW e39 523iA
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 20. Septembra 2012, 12:37

ok tak asi pojdem na diagnostiku a ano mam klimu lenze neni funkcna lebo ten chuj co to mal predo mnou ju mal vybratu,ja som ju dal naspat ale este tam nemam remen ani plyn.

lubosss
Auto: bmw 318is
Kraj: Prešovský

Pondelok, 24. Septembra 2012, 20:34

kubkobmw napísal:
Zdravim mam dalsi problem tento krat je to kurenie vsetci co som sa pytal mi povedali ze mam vymenit ten ventil z ktoreho idu tie tri hadice.Tak som zohnal druhy ten ventil aj s konektorom aj kablami kedze na mojom boli kable odcvakane netusim preco.Tak som ten ventil vymenil zapojil som to podla farieb kablov a auto kuri stale prepnem na studeny vzduch kuri nateply vźduch kuri fakt uz neviem kde moze byt chyba.Prosim poradte mi co s tym mam robit lebo ma z toho asi poranta.Za odpovede dakujem.

len tak dost vody v exp. nadrzke

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní