... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Autor témy
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Expert na pravne zalezitosti ohladne realit

Utorok, 18. Septembra 2012, 21:24

Nenajde sa medzi vami nejaky pravne vzdelany clovek co sa vyzna v zalezitostiach ohladne nehnutelnosti/predaj - kupa a pravnymi vecami s tym suvisiacimi ako prevod vlastnictva, kupnopredajne zmluvy apd. Potreboval by som sa poradit v jednej veci ohladne kupy nehnutelnosti a je to taka zapeklitost, potrebujem experta. Vymyslime nejaku formu odmeny:) mozno niekto z oblasti predaja realit alebo bankovy sektor a hypotekarne uvery. NEhladam financneho poradcu a ani maklera, ale pravne Sa poradit. Dikes :)

Kupcoo1
Auto: E 39
Kraj: Košický

Re: Expert na pravne zalezitosti ohladne realit

Piatok, 28. Septembra 2012, 09:06

Nič nesĺubujem, ale možno by som niečo poradil

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Piatok, 28. Septembra 2012, 18:11

..alebo sa ozvi Sijovi (hladaj Sijo), on ma realitku v Presove :)

Užívateľov profilový obrázok
maxete
Auto: Fiat 500
Kraj: Banskobystrický

Streda, 3. Októbra 2012, 07:08

airbone napísal:
Nenajde sa medzi vami nejaky pravne vzdelany clovek co sa vyzna v zalezitostiach ohladne nehnutelnosti/predaj - kupa a pravnymi vecami s tym suvisiacimi ako prevod vlastnictva, kupnopredajne zmluvy apd. Potreboval by som sa poradit v jednej veci ohladne kupy nehnutelnosti a je to taka zapeklitost, potrebujem experta. Vymyslime nejaku formu odmeny:) mozno niekto z
oblasti predaja realit alebo bankovy sektor a hypotekarne uvery. NEhladam financneho poradcu a ani maklera, ale pravne Sa poradit. Dikes :)

Ahoj, čo konkrétne by si potreboval vedieť? Napíš mi keď tak PM.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných