... všetko o BMW ...
utiahne moja penazenka (mam na mysli skor poistku ako tankovanie).
lubo777 napísal:samozrejme,ze 3 tisicky nerobia rozdiel.Ale napriklad som pozeral na kooperativa.sk vypocet zakonnej poistky a vyslo mi to nejakych 35000sk rocne.Myslim si ,ze je to dost.Radsej by som z toho polovicu dal na benzin.A 100k rocne urcite neprejazdim,kupujem to viac menej z pasie a nie na pravidelne cestovanie.
lubo777 napísal:samozrejme,ze 3 tisicky nerobia rozdiel.Ale napriklad som pozeral na kooperativa.sk vypocet zakonnej poistky a vyslo mi to nejakych 35000sk rocne.Myslim si ,ze je to dost.Radsej by som z toho polovicu dal na benzin.A 100k rocne urcite neprejazdim,kupujem to viac menej z pasie a nie na pravidelne cestovanie.
pepino napísal:Ja mam u Kooperativy a platim 9k a nejake drobne. Nad 2,5 L je to uz jedno aky mas objem. Tych 35k nie je nahodou havarijne?
bober napísal:V akej cenovej relácii uvažuješ o kúpe?
Martin46 napísal:som to tu pisal, predvcerom som spravil na 540i s kvaltom spotrebu 7.4l. trasa bb-lc. Menej sa uz ale neda:)) Za tych 10-12 by som mal vediet jazdit ja na 4.4 V8 auto to nie je tazke, ma iba 1690kg pohotovosnu. tato moja 5er je zatial v predpredaji;)
lubo777 napísal:Nie je to zakonne poistenie,ved si skus nahodit stranku kooperativy a v lavom stlpci je klientska zona a vypocet poistneho.Zadal som kategoriu sb4,technicky rok,vykon nad 120kw,standardne pouzivanie vozidla...a skoci 35530sk...pomoooooc