... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

mantafun
Autor témy
Kraj: Košický

Priemer svetlometov BMW

Streda, 5. Septembra 2012, 19:35

Zdravím pekný podvecer.Mám na Vás jednu nezvycajnú otázku..Zial nevlastním BMW ale jedného veterána a kde by som sa mohol spýtat info z prvej ruky ako na BMW clube.Ide o vozidlo Opel Manta.Nasiel by sa niekto kto by mi pomohol potrebujem priemer svetlometov u modelov BMW rady 3,5,7 pretoze okrúhle svetlá sa na mantu zohnat nedajú.Ak by niektorý rozmer pasoval tak sa chystám kúpit nové svelomety z toho dotycného modelu.Prípadne ak má niekto na predaj tak som za..Dakujem Vám :-k

kobrakai

Re: Priemer svetlometov BMW

Streda, 5. Septembra 2012, 20:35

mali by byť rovnaké medzi 5erom a 7erom - 5,75palca, ja som nameral 144mm. boh zna. Potrebuješ rozmer skla alebo medzi dierami na šroby? A ozaj Mantu máš Áčkovú? ak hej, kup radšej originály cez ebay. Ak by to bola Btype (GTE?) tak potom bastlenie nebude až tak boleť.

mantafun
Autor témy

Streda, 5. Septembra 2012, 21:47

je to B manta ono ja potrebujem rozmer skla teda manta má priemer jedného skla 9,5 cm kryt má 10.Malý rozdiel samozrejme dokázem skryt prerobením krytu.No chcel by som tie Angel eyes co boli kedysi hitom na Bavorákoch.

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 11:43

AE na opel nedavaj budes Šašek ;) proste ked to vidim na fabiach a kadecom inom kam to nepatri.... tak to je ako keby som si dal na bmw ledky s audi...

proste nekaz si auto niecim co tam ocividne nejde ;)
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 12:04

angel ayes sa zacali montovat az na facelift e39, aj to neboli okruhle ale len take podkovy, tie okruhle vyzeraju strasne u e34, btw e30 ma mensie svetla, tie by ti mozno boli lepsie
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

mantafun
Autor témy

Štvrtok, 6. Septembra 2012, 12:23

Tak pravdepodobne posledná sanca bude e30 teda 3jka rada ponúkaly mi tu z 5kovej no zial sklo má 13,5 dúfam niekto mi zmeria na e30 tke.Poprípade predá.Ak sú rovnako velké tak neviem budem musiet nieco iné skúsit.No tie angel eyes asi zahodím za hlavu budem stastný ak niektorý originál svetlomet z modelov BMW tam napchám.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných