... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Tubular
Autor témy
Kraj: Prešovský

BMW E46 coupe

Sobota, 25. Augusta 2012, 03:07

Dobry den. Planujem v buducnosti kupu neakeho predfaceliftoveho coupe (dajme tomu rok.2001). Zaujimalo by ma ake servisne naklady mozem v najblizsom roku ocakavat. Dajme tomu ze by to bolo auto s najazdenymi 170 000km. Co vsetko by trebalo pri priemernej udrzbe vymenit ? Tiez by ma zaujimalo ci sa naklady lisia aj co sa tyka motorizacie (nemyslim PZP, spotreba a dalsie spotrebne veci..) Urcite chcem R6.

Vela ludi ma presviedca, ze stare bmw nie lebo tam nasypem vela penazi.. :? .. No BMW je BMW a ziadna ina znacka ho len tak nenahradi. :wink:

Vdaka za nazory.
E46 3148Ci (1999)

Užívateľov profilový obrázok
ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Re: BMW E46 coupe

Sobota, 25. Augusta 2012, 11:40

neviem ci ti niekto odpovie na otazku investovat doneho musis tolko v akom stave si ochotny na nom chodit :-) pochybujem ze zozenies 11 rocne afto co ma najazdene 170 tis km a budes tomu verit jedina rada je ze nepozeraj na km a rok ale stav alebo si urcit priority kupit co najlacnejsiu variantu a vsetko potrebne vymenit za new a jazdit spokojne alebo kupit drahsie z podkladmi co je isto vymenene a naco sa mozes spolahnut podla mna kazdy kto kupuje jazdene by mal pocitat z dalsimi vydajmi. napr mam obrazne 10 tisic evri na car tak si urcim strop 6500evri a zvysnych 3500 investujem do veci ktore treba menit a jazdim si spokojne....
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

bmwmpower82
Auto: Mondeo
Kraj: Bratislavský

Sobota, 25. Augusta 2012, 21:04

no kedze som presiel tym istym a kupil som cca 2 mesiace dozadu kupe R6,
precital som predtym toho dost, v zasade co trpi je podvozok,ostatne su viac menej bezne spotrebne veci a nic zasadne by sa nemalo stat, v mojom pripade som kupil auto za 5k a investoval som donho 400 euro na zaciatok, 4 krat nove pneu plus silentbloky,geometria ... vsetko slape tak ako ma ...
na tvojom mieste by som bol dost opatrny,dost vela ich je stocenych,takze chvilu to bude trvat vybrat ...
kazdopadne si min. 10 percent urcite nechaj ako rezervu
skus pozriet cechy napr. http://www.sportovnivozy.cz/31876-bmw-3 ... pe-170koni
ale da sa nast aj unas len to chce trpezlivost, podla R6 motorizacie su naklady takmer identicke, jedine tie novsie 6valec maju vacsiu spotrebu oleja ...

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 27. Augusta 2012, 09:12

ja ma mam 323ci r.v.1999, nabehane 146000 a v priebehu 2,5 roka som menil termostat, jednu saciu hadicu, hardynu, predne ramena a vsetky capy, silenty....brzdy, olej a podobne spotrebne veci nepocitam.
cize na udrzbu to nie je drahe. ale zalezi v akom stave auto kupis.

btw. do auta som nasypal dost penazi, ale vacsinou za nepotrebne veci (kolesa, stelovak...atd) :D
pozri pribeh: pribehy-nasich-aut/nove-veci-2012andnejake-foto-t34953.html
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných