Dobrý deň prajem páni,
chcel by som kupovať moje v podstate ,,prvé" auto, resp. moje vlastné, doteraz rodičovské a výber padol práve na BMW. Odjazdené 4 roky, pravidelne každý deň, takže ako-také skúsenosti mám a nie len s osobákmi, nie je mi cudzia ani MKD, ale to už mimo otázky. Môj rozpočet je okolo
6tis. € (samozrejme by som chcel skôr dačo okolo 5500, aby ostalo dačo aj na ostatné veci), chcem niečo od roku
2002,
diesel, taký
dvojliter, poprezeral som za posledný týždeň kopu inzerátov, najprv som chcel ísť do coupe, našiel som jedno pekné s 83tis. kilometrami, Mkové, 318i, 2002 r.v., ale nakoniec som zistil, že by to nebolo pre mňa praktické, nakoľko do práce cestujeme často viacerí a to neustále klopenie sedačiek a pod. Tak som to zavrhol. Kamarát kúpil prednedávnom 320d, 100kW, 2000r.v., zapáčilo sa mi to, tak som sa rozhodol orientovať na tento typ, avšak novší, trošku. Po prezretí kopu inzerátov som dospel k tomuto, vyzerá celkom slušne, kilometre nie sú až tak odstrašujúce, aj keď samozrejme rátam so stočením, bolo mi povedané, že autíčko je po staršom pánovi dovezené z IT pri 133tis. km, (pri nich tu na SR menený olej a filtre), momentálne 135tis., interiér tiež vypadá zachovalo, sú na ňom obuté nové Continentaly M+S, všetko funkčné, komplet servisná história, nie je ešte spravená KO, TK a EK, chcel by som to ísť pozrieť v sobotu a dovtedy, že to nestihne s prekladmi, resp. začal by s tým až po uhradení zálohy. Myslíte, že to bude búda? Chcel by som počuť názor skúsenejších v tomto fachu, prikladám link. Ďakujem za odpovede.
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320d-e46-id3403399.html