... všetko o BMW ...
Pežot napísal:Osobne by som si nesúmerné disky na auto nedal, kým by neboli spravené na pravú aj ľavú stranu (aby sa točili rovnako, pretože teraz jedny "sekajú" a druhé "režú")![]()
Inak pekné autíčko![]()
fanda napísal:extreme dikes....len aby to nedopadlo tak ze buduci majitel touringa budes ty![]()
![]()
xtreme napísal:bodaj by..![]()
![]()
okej, taaakze zatim si nakazem:
- vnutro do tej oranzovej![]()
- sternspeicheny![]()
to by pre zaciatok mohlo stacit..
ja zatim pohladam nejaku skaredu staru bankarku a posnazim sa cez prazdniny : )) to auto by za to stalo![]()
![]()
simumarek napísal:Je to nádherný strojček, presne toto, alebo skôr takéto niečo som si zaumienil ako nasledujúce auto po mojomUž len nech ti teda slúži a mohol by si hodiť aj nejake foto interiéru.
P.S.: Mám rád keď niekto dáva presne ako ty fotky v zmenšenej forme a nie 1,5MB jedna fotka, keď si pozerám fórum cez telefón (čo je väčšinou) tak sa nemusím trápiť s naťahovaním niekoľko MB na stránku :)![]()
snoo napísal:aaaaaa je to tuuu kraaasne fesak kraasne auto!!!! nedavno som pozeral video na youtube tohot touringu, veeelmi krasne auto!!! klobuk dolu je to krasavec! v topolcanoch mate krasne touringy to sa musi nechat