... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

feksi
Autor témy
Auto: E46 323Ci
Kraj: Trnavský

automaticke dotahovanie okien

Štvrtok, 12. Júla 2012, 18:04

zdravim vsetkych.mam takyto problem.Po zabuchnuti dvery na strane spolujazdca sa mi automaticky nedotiahne okno.mal som dole tapacir.motorcek je v poriadku.moj typ je ze je chyba v zamku.poradte co mam robit.ci kupit novy zamok alebo nejako opravit?dakujem

Užívateľov profilový obrázok
cierna vdova

Re: automaticke dotahovanie okien

Štvrtok, 12. Júla 2012, 20:29

vodiace kocky okna si pozeral? Častá chyba.

feksi
Autor témy

Štvrtok, 12. Júla 2012, 21:55

vies co kocky vyzeraju byt v poriadku ale neviem no..ale teraz som bol v aute a zistil som jednu vec...sadol som si na spolujazdcove miesto a ak okno zavriem a podrzim esce cca 2-3sekundy gombik, nieco v mechanizme cvakne slabucko a potom ked otvorim a zavriem tak to funguje...pekne mi dotiahne to okno o ten 0,5cm?...ja mam problem iba ak zatvorim dvere ze mi nedotiahne...ale iba v tedy to funguje ak ten gombik podrzim chvilku inak nie..kde bude chyba nevies??

cierna vdova

Piatok, 13. Júla 2012, 12:18

stiahni okno zhruba do polky dverí, dlaňami ho uchop do rúk z oboch strán a ak s ním pohneš, tak sú to tie kocky, ak nie tak mechanizmus, zrejme to plastové ozubenie v ňom.

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Piatok, 13. Júla 2012, 12:57

mu tu radite bludy. ak okno nedotahuje, treba jednoducho nakalibrovat/nastavit dotahovanie. zavri dvere, stlac gombik na stahovanie do prvej polohy (nie do druhy, v ktorej ide okno dole automaticky) a drz stlaceny, kym sa okno nespusti dole a ked tam bude, podrz to este sekundu, dve a pust. Nasledne potiahni bombik smerom nahor do prvej polohy (nie do druhej) a pockaj kym okno vybehne hore a zase podrz o sekundu dve dlhsie. Tym by si mal nastavit system a malo by to fungovat.

TT-SIMIK
Auto: BMW

Sobota, 14. Júla 2012, 10:34

skorej by som to videl na zlomeny spinač(mal som to na E46), z vonku nieje vydiet,ale vnutri byva poškodeny,že nedokaže zopnut druhu polohu,citiš pod prstom obe polohy,manualnu aj automaticku???
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

feksi
Autor témy

Sobota, 14. Júla 2012, 12:39

no skusal som okno vytiahnut dlanami ale nepohlo sa cize vodiace kocky budu asi v poriadku...dalej som to skusal nakalibrovat ako si pisal:prva poloha dolu pockat cca 2 sek. a ked som dal potom prvu polohu hore tak neisla.az druha poloha reaguje a sprava sa ako prva cize ak pustim druhu polohu okno sa zastavi..tak teraz neviem bude chyba v spinaci?rozobral som ho ale vyzera v poriadku..skusil by som ho aj vymenit s lavim spinacom ci je teda chyba v nom ale tam je ina koncovka..mam kupyt novy spinac a hotovo?

Jok3er
Auto: malotraktor
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 15. Júla 2012, 09:01

trochu OT ale nenasiel som nic podobne:
chcem sa len spytat k tomu ked zatvaram na aute okna + siber klucom a musim po celu dobu drzat kluc......da sa to nejak nakodovat aby som len chvilu podrzal kluc dokym to nezacne stahovat okna a potom uz sa to stiahlo dolu/zatvorilo bez toho aby som ho sustavne drzal??.. :? :smile:

Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 15. Júla 2012, 20:05

feksi napísal:
no skusal som okno vytiahnut dlanami ale nepohlo sa cize vodiace kocky budu asi v poriadku...dalej som to skusal nakalibrovat ako si pisal:prva poloha dolu pockat cca 2 sek. a ked som dal potom prvu polohu hore tak neisla.az druha poloha reaguje a sprava sa ako prva cize ak pustim druhu polohu okno sa zastavi..tak teraz neviem bude chyba v spinaci?rozobral som ho ale vyzera v poriadku..skusil by som ho aj vymenit s lavim spinacom ci je teda chyba v nom ale tam je ina koncovka..mam kupyt novy spinac a hotovo?

mam rovnaki problem ,a zatial neviem čo je na chybe.Počkame kim sa vyjadrí skusenjsi
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

TT-SIMIK

Nedeľa, 15. Júla 2012, 21:00

Hoši pokial to fungovalo a nefunguje,alebo to nefunguje len na jednej strane,tak je chyba v spínači na 100%,ak to niekomu nejde na všetkych oknach stále,tak je to vec kodovania, už som aj to kodoval, či ma ist okno hore/dole jedným dotykom,alebo nie,takže je to funkcia ktora sa da nadstavit,alebo aj vypnut,ale to všetkoje kodovaním,ak to nejde iba na jednej strane,alebo to predtým šlo, je to spínačom....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 16. Júla 2012, 20:03

TT-SIMIK napísal:
Hoši pokial to fungovalo a nefunguje,alebo to nefunguje len na jednej strane,tak je chyba v spínači na 100%,ak to niekomu nejde na všetkych oknach stále,tak je to vec kodovania, už som aj to kodoval, či ma ist okno hore/dole jedným dotykom,alebo nie,takže je to funkcia ktora sa da nadstavit,alebo aj vypnut,ale to všetkoje kodovaním,ak to nejde iba na jednej strane,alebo to predtým šlo, je to spínačom....

Aj ked ma spinač citelne 2 polohy do hora ale ide iba ta vrchna?
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

TT-SIMIK

Pondelok, 16. Júla 2012, 21:54

mne nešla vrchná.......preto som musel držat tlačitko kym zavrelo......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

feksi
Autor témy

Utorok, 17. Júla 2012, 08:31

skusal som ten spinac vymenit z kamaradovho auta a nejde to stale..a ten moj som dal do jeho a jemu islo aj hore prva aj druha poloha..cize spinac vylucujem..este skusim pomerat kable ci nie je preseknuty,,a ked nebude tak potom uz neviem kde bude chyba:/

feksi
Autor témy

Utorok, 17. Júla 2012, 18:43

no pomeral som napatie v kabloch a zistil som ze ta prva poloha hore co nejde tak nejde tam prud..cize mam hladat preseknuty kabel?poradte chalani nevim co dalej

andrejico
Auto: BMW 330cd
Kraj: Nitriansky

Utorok, 17. Júla 2012, 18:57

mal som uz ten problem pred dvoma rokmi na prvom kupecku,z nicoho nic odislo to dotahovanie okna,tak som musel zatvarat klucom,aby som neoddrbal sklo.Je tam nejaky microspinac v zamku,ten bude vadny,riesil som to cez norika,co ma nahradne diely v hurbanove,Stalo to okolo ak si dobre pamatam cca 80eur,komplet zo zamkom,a fungel nove,vtedy som inu moznost nemal.Prehodilo sa to,a vsetko zasa slapalo,Takze urcite bude problem v hentom zamku.Inac mam ho este teraz doma,ak by to niekto chcel na suciastky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 3 neregistrovaní