tiez sa priklanam k nazoru, ze skus si radsej rovno hladat nieco vo firme, kt. sa venuje odboru ktory studujes [za predpokladu, ze studujes to, cim sa chces v buducnosti zivit :) ]
Na druhu stranu radsej robit v Bille za kasou, ako nejaku OVB picovinu a podobne sracky..mne vzdy ked zavola jeden z tych poistovakov, co robi cez tyzden zeleninara a cez vikend absolvoval dve skolenia a tvari sa ako financny zralok, tak mi je do smiechu ...
EDIT:
A ked uz som sa tak rozvasnil nad verbezou z OVB; tak len taka moja mala skusenost. Ked som bol este mlade ucho cca 8 rokov dozadu a studoval som na ekonomickej, chcel som tiez vyskusat "financne poradenstvo". Kamosov bracho co s OVB paktoval uz dlhsiu dobu ma na to ukecal. Typek sa tvaril ako brutalne tazky businessman, co ma tri jachty v chorvatsku, styri firmy na Kajmanskych ostrovoch a podobne sracky, aby zaposobil na nas novych [z toho, ze sa vozil na starom rozjebanom FIATe bolo kazdemu jasne, ze je akurat tak plny hovan, ale sak budis...] proste chcel som hlavne sklbit skolu s praxou. Asi po mesiaci, ked som presiel par skoleniami a zistil som, ze to je 90% o tom, ako klamat ojebavat a podobne a len z 10% o relevantnych ekonomickych informaciach; som sa na to samozrejme vysral.
BTW. ten "kamos" sa stale tvari aky tazky podnikatel, vozi sa na starom passate, byva v 1izb garzonke a sem tam z casu na cas mi zavola, ci v mojej firme nemam pre neho nejaku "pracicku"