... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Sk1r3x napísal:takéto šklbnutie a air pressure môže byť jedine slabý tlak turba , mne sa presne toto stalo keď bola odpojená hadica z intercooleru , od 1800 otáčok dochlo , nevládalo tlačiť , otáčky okamžite prudko spadli aj o 500-600. Neni to elektronická chyba tak ju ani vypísať nemôže , je to asi niekde diera jak do prdeli
fox1k napísal:mne robí to isté, v rozashu 1700-2100ot pri držaní rýchlosti alebo pri jemnom pridávaní, jemne cuká auto. chyby diagnostiky žiadne, robí to len za studena, klapky sania su vybraté a aj egr je zaslepené. keď je motor zohriaty tak nič
fox1k napísal:mne robí to isté, v rozashu 1700-2100ot pri držaní rýchlosti alebo pri jemnom pridávaní, jemne cuká auto. chyby diagnostiky žiadne, robí to len za studena, klapky sania su vybraté a aj egr je zaslepené. keď je motor zohriaty tak nič
Hecis napísal:
No,ale mě to chybu hodilo a teď to jede normálně.Mě to jako spadlo z 2200 na 2000 třeba,né až na 500-600 a pak to jelo dál a normálně.Když to teď nastartuju a pojedu projet,tak to pojede normálně.Kdyby turbo málo dávalo,nejede to vůbec ne?
Sk1r3x napísal:Keby nemyslel som pád otáčok na 500-600 ale o 500 až 600 , myslel som , že keď si povedal doslova až chytil za prdel tak mne to tak prišlo keď motor nemal vzduch .... :)
každopádne takéto trhanie motora sa dá vysledovať jedine live diagnostikou za jazdy
Hecis napísal:
A nemáš zkušenost s tím zaslepaním EGRU jen tím odpojením konektoru od toho ovladac.vent.?
Sk1r3x napísal:keď chceš zaslepiť EGR tak stačí , že uzatvoríš prívod splodin od vyfuku , elektro ventil kludne nechať zapojený ..
podstatné je aby tlak z turba neunikal do výfuku skôr než prejde cez motor
Hecis napísal:
Ty mě nechápeš,já vím jak se zaslepuje EGR,ale když zaslepím hadičku,svítí mi dde na budikách.Když odpojím ten magn.vent.tak nic.Proto se mi jedná,jestli je zaslepenej i když jen odpojím ten konektor a nebude ho tak nic ovládat.