... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

jaso47
Autor témy
Auto: bmw e39
Kraj: Košický

vymena origo kazetoveho radia za origo CD

Streda, 27. Júna 2012, 19:00

zdravim vas potreboval by som poradit v mojej e39-tke mam stare origo radio reverse RDS (kazetove)
1.jpg
1.jpg (12.88 KiB) 758 zobrazení
.. a chcel by som ho vymenit za origo CD pripajam foto
nove.jpg
nove.jpg (5.74 KiB) 758 zobrazení
a narazil som na problem ze to stare je jednodielne a to nove je dvojdielne a nepasuje koncovka a tiez tam aj chyba nieaka.. ci sa s tym da nieco robit alebo musim ist za nieakym elektrikarom.. za vsetky rady vopred dakujem.. riesili tu podobne veci ale nieako som z toho nevysiel.. :D mam aj multifunkcny volant tak aby mi to potom slo aj nadalej

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: vymena origo kazetoveho radia za origo CD

Štvrtok, 28. Júna 2012, 17:31

jaso47 napísal:
zdravim vas potreboval by som poradit v mojej e39-tke mam stare origo radio reverse RDS (kazetove)
1.jpg
.. a chcel by som ho vymenit za origo CD pripajam foto
nove.jpg
a narazil som na problem ze to stare je jednodielne a to nove je dvojdielne a nepasuje koncovka a tiez tam aj chyba nieaka.. ci sa s tym da nieco robit alebo musim ist za nieakym elektrikarom.. za vsetky rady vopred dakujem.. riesili tu podobne veci ale nieako som z toho nevysiel.. :D mam aj multifunkcny volant tak aby mi to potom slo aj nadalej

koncovka do radia ma bud gulate, alebo ploche piny. Podla toho ci je to starsie alebo novsie po FL. Da sa kupit adapter, ak ti toto nepasuje. K MID displeju potrebujes este jeden dalsi konektor s kablikami co sa pripajaju na kable ktore viedli do stareho radia. Je to napajanie, a K line a este I-BUS. Mam taky konektor aj s kablikami a rychlosvorkami.

jaso47
Autor témy
Auto: bmw e39
Kraj: Košický

Re: vymena origo kazetoveho radia za origo CD

Štvrtok, 28. Júna 2012, 19:49

tak auto je starsie cize pred FL.. a ak to mas ze hotove tak by sme sa vedeli nieako dohodnut :wink: ale lepsie by to bolo telefonicky ked tak mi posli cislo na teba dik

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných