bohuzial nemozem ine len suhlasit.
co sa tyka drift taxi - katastrofa, aj nam jazdcom to bolo luto lebo to poskodilo meno drifttaxi na slovensku.
nastupovanie bolo pri zadnom depe. bez stanku, bez hostesiek,
boli tam len dvaja tratovaci ktorych upalovalo slnko.
ked nahodou niekto nemal listok, posielali ho na opacnu stranu arealu 10 minut jedna cesta peso.
nemusim hovorit kolko z nich sa vratilo.
Velmi malo jazdcov bralo ludi, okrem nas troch a obcas nejaky iny jazdec, a v nedelu to dohanal Noro. respekt.
Niekedy tam cakalo 6 ludi aj hodinu a niektori z nich si zaplatili VIP za 70.- Eur s drifttaxi v cene.
Vrchol bol ked v sobotu vysadzovali ludi z auta na starte,
lebo nemali dlhe rukavy, aj ked im predali listky na drift taxi !
(dlhe rukavy v 37 stupnovom teple kde asfalt mal 60 stupnov a motor v aute bez klimy bez izolacii 110 stupnov)
napriek tomu ze to potom zrusili, vysadili dalsieho cloveka lebo na starte nemali vysielacku a nevedeli o tom!
To iste sa zopakovalo v nedelu doobeda, zas chceli dlhe rukavy a zas sme to museli riesit na starte a zdrzovalo to.
K tomu ze dalsieho jazdca pustali az ked prvy bol v cieli je skoda sa vyjadrovat.
Stacil by jeden tratovak s cervenou vlajkou v polke trate a mohlo to ist 2 x rychlejsie.
Tiez k battlom, okrem nas jazdila vacsina po jednom,
takze to islo pomaly a nebolo sa na co pozerat,
a tak aj dopadli preteky v battloch
>Aurora: ako pises. ten kto ma silnejsie auto ma velku vyhodu ked ide prvy a vyhra.
ked ide druhy ma nevyhodu a ma ukazat ze to vie udrzat aj za pomalsim autom.
Na rozprave bolo povedane ze rozdiel ma byt maximalne o 1 dlzku auta,
ale potom sa to ignorovalo, pri nastrele si silnejsie auta nechali odstup aj o 5 aut
aby im to vyslo tak ze pomalsie auto dobehli v poslednej zakrute.
Normalne vsade inde sa battle hned stopne a opakuje.
Fakt bullshit ze 3 dnova akcia, cele letisko maju prenajate a povedia ze sa neda stanovat.
Skoda ze si sa nezastavil za mnou, stanovat by bolo kde, dokonca pokosene,
lebo v depe uz nebolo miesto ked sme dosli,
tak sme isli tam kde malo byt povodne depo, a bolo super,
nam drift vikend len tak nieco nepokazi :]
Keep drifting fun
PS: co sa tyka stankov u mna jednoznacne vyhral hot-dog za 1,50 Eur