... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

on to mal aj cipnute taze to bolo aj zivsie. Spotrebu mal na tom taku ze som mu mohol zavidiet.
  on to mal aj cipnute taze to bolo aj zivsie. Spotrebu mal na tom taku ze som mu mohol zavidiet. Na cca 80 000km som musel meniť : tesnenie pod hlavou,pastorok štartera,a tuším čidlo na spiatočku. Investicije na začiatku boli len nasledkom spravania sa predošleho majitela k autu. Takže ak trafíš dobrý kusok , predavaný z rodinných dôvodou tak sa budeš hodne dlho voziť. A reči typu že TDS je hrozne, uplne vypusť z hlavy lebo to tvrdí človek čo ho vživote nemal alebo sa k nemu spraval ako ko...t
 Na cca 80 000km som musel meniť : tesnenie pod hlavou,pastorok štartera,a tuším čidlo na spiatočku. Investicije na začiatku boli len nasledkom spravania sa predošleho majitela k autu. Takže ak trafíš dobrý kusok , predavaný z rodinných dôvodou tak sa budeš hodne dlho voziť. A reči typu že TDS je hrozne, uplne vypusť z hlavy lebo to tvrdí človek čo ho vživote nemal alebo sa k nemu spraval ako ko...t  
 alebo RJ, inak super, ale v mojom meste sa da lahko dostat nad 7l spotreba, mimo mesto 6l kludnou jazdou.
 alebo RJ, inak super, ale v mojom meste sa da lahko dostat nad 7l spotreba, mimo mesto 6l kludnou jazdou.