... všetko o BMW ...
jararak napísal:nebude to tym cipom na 220koni?
ja by som to videl na cidlo kluky/vacky alebo potom moze byt problem na opacnej strane a to u paliva
matto_svk88 napísal:
moze byt aj tym cipom, ale zaujimave, ze mi to robi pri teplom motore, tak 1 - 2 hodiny odstatom. palivo si tlaci, pozeral som hadicky a ide palivo, aj starter toci. Cital som viacero for ze to robi snimac vacky, len som si neni tym isty. Dufam, ze sa najde niekto, kto mal identicky problem a vyriesil ho...
edit:
no svieti mi check sinamaca oblozenia - budem menit pri novych dostickach vsetky snimace, svieti kontrolka airbagu, co mi uz bolo mazane diagnostikou, ale predosly majitel mi hovoril este pri predaji, ze je zaseknuty uchyt na pas (take Lko hned pri sedacke), tak to som neriesil. A to uz som startoval asi 5 miut, tak som sa nasral a natocil si video, inac si pekne poctivo pockam na okruh, pockam kym sa vsetko ustali, zas vcerajsi nejsom
jararak napísal:tie snimace oblozenia su len 2 (lave predne, prave zadne)
inspekciu ti vymaze/m ked vymenis brzdovku (podla toho kedy si ju menil)
ked skus s tym behnut na diag, minimalne premazat chyby, uvidis co tam ako casto bude ulozene, ale ako vravim, moj tajny tip je prave cidlo kluky (si robim len srandu s tym cipom)
csuka530d napísal:v prvom rade tam dolej 20 litrov nafty !!!!
môže ti to robiť čerpadlo v nádrži pod 15 litrov auto neštartuje alebo ťažko štartuje.
na videu ti svieti rezerva . to že vidiš naftu v hadičke neznamená že je tam dostatočný tlak a už aj ti nepovolí štart.
dolej naftu a daj vedieť aby sme to mohli vylučiť
matto_svk88 napísal:Dnes som bol tankovat, dosiel som domov, po dvoch hodinach zas neslo nastartovat(bud nenatocilo alebo nastartovalo a behom sekundy zdochlo) - teply motor, prisiel som o 3 hodiny, ked uz bol vecer a chytilo na supu
TT-SIMIK napísal:určite diagnostika v prvom rade, nedavno som take 3 auta riešil, všetky vyriešené, na každom to bolo niečo iné....))))
csuka530d napísal:medzi diagnostikou a diagnostikou je velký rozdiel. chod k TT simikovi 100% ti to vyrieši a ručí za svoju robotu to som si istý