... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

bejcek666
Autor témy
Auto: non BMW
Kraj: Prešovský

Kúpa e38 740i

Streda, 6. Júna 2012, 16:29

Čaute klubáci.
Chcel by som využiť vaše skúsenosti a poprosiť o názor na toto autíčko: http://bmw-rad-7.autobazar.eu/740i-id3336150.html

Píšem hlavne preto, že už raz ste mi tu dobre pomohli. Tiež som sa pýtal na jeden kúsok a dobre že som sa pýtal :-)

Momentálne mám benzínové 180koňové auto inej značky, trošku ťažšie predajné, a dostal som možnosť vymeniť ho za tento kúsok. Vždy sa mi páčili e38mičky a teraz sa mi naskytla možnosť sa ku nej dostať. Rád by som zistil, či nepozná niekto z vás toto auto, či o ňom neviete nejaké detaily alebo či na fotkách nezbadáte niečo v neporiadku, aby som nad ním v podstate zbytočne neuvažoval. Som si vedomý toho, že je to staré auto, veľký objem, má toho dosť za sebou a bude potrebovať investície.
Vopred ďakujem.

kobrakai

Re: Kúpa e38 740i

Streda, 6. Júna 2012, 16:40

auto je na predaj tu predaj-auta-bmw/predam-bmw-740i-e38-t63258.html . všetci tu vychvaľujú akési "marošove 740i" je v ponuke na ab.eu ako nejaké zo senca za štvorku (kukal som teraz a už to auto nieje). Ja osobne by som ani nerozmýšľal a išiel do toho za 3,9tis z levíc -> vyzerá byť v pôvodnom stave, aspoň nieje treba zhadzovať laufy dolu a opravovať po nich nárazník.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných