... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Driver67
Autor témy
Auto: E53 2.0iS (iks5)
Kraj: Trnavský

Menil som tesnenie pod vekom a ide na 5 valcov

Streda, 16. Mája 2012, 14:47

Vymenil som tesnenie pod vekom, zapojil som vsetko tak ako to bolo pred tym (nafotil som si to)
Nastartujem auto, postupne sa znizuju otacky, auto zacne triast ako keby 1 valce neisiel a zhasne.
Skusil som to viac krat. Pridal som na 1500ot, krasne isiel motor, po asi 5tich sekundach mi otacky zacali klesat az auto zhaslo. Aj ked som sa pokusal viac pridat plyn, otacky nestupli, iba motor akoby zachrapotal. Nerozumiem tomu :(
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

Jao
Auto: BMW E39 525d
Kraj: Bratislavský

Re: Menil som tesnenie pod vekom a ide na 5 valcov

Streda, 16. Mája 2012, 16:06

Nespadlo Ti niečo do priestoru valca ? Snáď nie. Skontroluj konektory, ktoré si pri demontáži odpájal.
BMW E39 525d touring exclusive

Driver67
Autor témy

Streda, 16. Mája 2012, 17:20

určite nie, vzdy ten motor ide chvilu krasne a potom sa to dojebe:/
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

juronr
Auto: BMW 525i Touring
Kraj: Nitriansky

Streda, 16. Mája 2012, 17:59

Nezabudol si nahodit nieaku hadicku? Alebo ci pri montazi nieaka nepraskla

Driver67
Autor témy

Streda, 16. Mája 2012, 19:38

no zistil som problem, nasiel som uvolneny jeden kabel, auto ide lepšie ale aj tak to nieje tip top.

chcem sa spytat, dal som nove tesnenie a trosicku mi spod neho vyslzil olej, je to normalne? da sa to vobec spravit bez toho aby to niekde trocha slzilo? som z toho nestastny, stravil som kopec casu nad tym vekom

dalsia vec je, ze som zistil, ze je jeden zavit strhnuty a neviem ako ho opravit. tym padom to tesnenie nemam poriadne dotiahnute.

TT-SIMIK
Auto: BMW

Štvrtok, 17. Mája 2012, 10:45

drivere ak je jeden zavit v haji,tak treba dat vyvloškovať a novy zavit urobia....ak ti slizí výčko,moja otazka znie už si menil olejovy separator na odvetranie klukovej skrine??Minule som takto riešil jednu 328i v TT a auto už ide ako má....tiež vynechavalo,koli pretlaku v klukovej skrini.......čo si nezavolal...))))maš pravo ešte na jednu bezplatnu kontrolu....))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Driver67
Autor témy

Piatok, 18. Mája 2012, 09:55

jasne, ze sa ozvem, myslim na to :)
myslel som, ze vymenim to tesnenie hop šup no ako vidim prisli s tym dalsie problemy :(
olejovy separator? nemenil som ho, neviem ani co to je, kde to je a co to stoji, idem zistit:)
no mam pocit, ze mne to slzilo kvoli tomu, ze mechanik ktoremu som dal menit tesnenie strhol zavit a nebolo to v jednom bode pritlacene.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní