Potrebujem spolahlive auto, o ktore bolo starena do ktoreho uz netreba investovat horibilne sumy, dalej potrebujem auto na dlhe trasy cize ma zaujala hlavne ta 320i. Momentalne som v zahranici pridem 23.maja a auto kupujem HNED v ten den platim naruku . Do sumy 2500 euro. Potrebujem aby to auto spravilo este cca 100 000 km. Zatial ma zaujali tieto ponuky pozrite ohodnodte. Dakujem za nazory, rady a ponuky.
Nechcem, aby to vyzeralo, ze BMW su vraky alebo podobne. No na toto co si napisal by som ti staru vylietanu e36-ku neodporucal. Hlavne ak chces auto, o ktore bolo starane a netreba do toho investovat horibilne sumy. Su to starsie auta, ktore aj ked o nich bolo starane, je do nich treba investovat dost $$$. Mozno by som sa pozrel po inych znackach, pripadne novsich rocnikoch, lebo e36-ky uz su pomaly pre fajnsmekrov. Dalsia vec, ak kupis nejaku e36ku za 2500€ a neinvsetujes do nej ani cent, tak mozes z nej skusit vyzmykat maximum, kym pojde, ale nie som si isty, ci to este 100 000km da