... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

m3arko
Autor témy
Auto: bmw e39 525 tds
Kraj: Žilinský

zapojenie klima panelu

Štvrtok, 19. Apríla 2012, 20:23

zdravim ludkovia....
chcem sa opýtať ako to máte zapojenú klimu vy pretože ja mam ma kábloch od napiätia relatko z ktorého som nemal pozapájané káble. a elektriku v aute moc nemusim ale ide oto že keď klimu napojím na plusovi kábel zo stalim prudom tak by bolo vštko v poriadku vlastne to relátko obídem ale ta vrtulka ktorá je v klime podla mna služi nato aby doviedma k snimacu vzduch sa stale kruti. potreboval by som možno nejaké foto ako to máte zapojené vy.
Auto som už take kupil klima ani nešla takŽe ani len netuSím ako to ma by správne pozapájané.
pripadne foto dodam. dakujem.

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: zapojenie klima panelu

Štvrtok, 19. Apríla 2012, 23:49

Už zo štýlu vyjadrovania je zrejmé, že tomu nerozumieš, daj to radšej zapojiť niekomu čo sa vyzná.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: zapojenie klima panelu

Piatok, 20. Apríla 2012, 01:22

m3arko napísal:
zdravim ludkovia....
chcem sa opýtať ako to máte zapojenú klimu vy pretože ja mam ma kábloch od napiätia relatko z ktorého som nemal pozapájané káble. a elektriku v aute moc nemusim ale ide oto že keď klimu napojím na plusovi kábel zo stalim prudom tak by bolo vštko v poriadku vlastne to relátko obídem ale ta vrtulka ktorá je v klime podla mna služi nato aby doviedma k snimacu vzduch sa stale kruti. potreboval by som možno nejaké foto ako to máte zapojené vy.
Auto som už take kupil klima ani nešla takŽe ani len netuSím ako to ma by správne pozapájané.
pripadne foto dodam. dakujem.

ty by si mal byt redaktor co pise do WDS systemu. :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných