... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
mizu2101 napísal:potrebujem menit spojku na mojom aute a chcel by som vediet aka by bola najlepsia. co by ste mi odporucili???je to dost SURNE. diky za rady
Pepe napísal:inač je to QH a nie HQNajlepšie vymeniť celý kit./lamelu, prítlačák, ložisko/ a samozrejme značkovú: valeo, sachs, luk... žiadne HQ a niečo podobné!!!
jaro napísal:Existuje aj HQ a to je uz iny shit!!!!inač je to QH a nie HQinač je to uplne jedno či to je sachs alebo luk alebo valeo ,inač nechcem sa zastavat angličanov ale už mi prešli cez ruky desiatky spojok QH ale vo vnutri je na 90% zabalena luk alebo valeo alebo obcas aj sachs.ale je pravda že momentalne ma asi najlepšie ceny LUK takže som za LUK
JOKO020 napísal:tak to bude asi nejaky polsky repas vyrobeny v čineExistuje aj HQ a to je uz iny shit!!!!![]()
![]()
jozi_bmw napísal:ja som menil nedavno, mam sachs
otvaranie okna - pomoze asi diagnostika. cidlo otvarania dveri by to mohlo byt.
sviecky:
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=2986&highlight=sviecky
2bad napísal:ziadny kontakt! mne to na coupecku robilo tiez! a mam take lepidlo s praskom, ktore utvori umelu hmotu. ak si niekde z okolia NR, tak sa zastav a urobime toinak uz mi to nerobi.. ale mne to robilo nie len sem tam... mne to uz pomalicky zacalo otvarat stale za jazdy... a sprav to okamzite, lebo ak ti to bude lietat hore dole, tak sa ti moze spalit motorcek a potom bude haluz to opravovat
hups, po prispevku som si vsimol ze kosice.... heh... no takze to cidlo je tam, kde sa ti zatvara zamok dveri je to pod tou zeleznou hovadinou (blby pristup) a skus tam nieco nalepit, lebo 100% ked to pozries, tak tam budes mat vysuchanu drazku ako ja