... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Gismo
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Žilinský

problem pri prepise E46

Utorok, 3. Apríla 2012, 17:42

Ahojte kúpil som si nové BMW 320d 110 kw r.v2002 s autom som spokojný len problém nastal pri prepise na typovom štítku nesedela váha prednej a zadnej nápravy (1-,2-) s technickým preukazom rozdiel je asi len 15 kg,takže policajt auto neprepíše.Nevieťe čo s tým? ďakujem

miroxerox

Re: problem pri prepise E46

Utorok, 3. Apríla 2012, 20:03

nazdar.presne toto sa stalo aj mne,akurat mne nesedela vaha jezdnej supravy.cez znameho v BMW sa mi podarilo zohnat doklad od vyrobcu,ktory potvrdil spravnu vahu a tu akosi uznali a zapisali...ale boli to nervy a nebolo to tiez zadarmo.pocul som,ze na oko sa to da aj ked mas znameho policajta,no to sa ti zase vrati,ak budes auto predavat...ak by sa ti to nepodarilo,tak daj vediet a skusim nieco poriesit.miro z mt 0903222864

Gismo
Autor témy

Utorok, 3. Apríla 2012, 20:51

No mne sa vidí že bez známeho to nespravím ,uložím si číslo a ak sa mi nič nepodarí ozvem sa dík.

Skodoman
Auto: Skodofka
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Apríla 2012, 12:41

Ahoj,

skusim Ti trocha pomoct. Toto podobne som zazil pred par dnami, ked som chcel predat sesternicinu Feliciu. Auto ma 17rokov a stale je pisane na prveho majitela, cize na nu. Vzhladom na tento vek (inak auto krasny kus, 173tis km original) ma este stary knizkovy technicak, v ktorom uz skodovka mala zle predtlaceny udaj o uzitocnej hmotnosti. V TPcku je 450kg na VIN stitku 400kg. Uplna chmulovina, hlavne v tych novych papierovych TP sa tato vaha uz VOBEC nespomina, cize je to total irelevenantne.. dokonca ked som policajtovi diktoval cisla, tak sa na toto ani nepytal, len som siel zaradom a vymenoval vsetky, zrazu zpozornel a zacal hladat aj tu piatu vahu (v novom TP su len styri) a pruser bol na svete... preco som ja chmulo nedrzal radsej hubu a nediktoval mu to pomaly z toho stitku ](*,) ](*,) ](*,)

Cize musel som ist k Skoda importerovi (v BA na Sabinovskej 6), tam som dostal doklad o tom, ze tam ma byt len 400kg. Potom na obvodny urad - 6EUR kolok, odfoteny VIN stitok, STK/EK, ostatne papierovacky. A teraz cakat dva tyzdne na novy TP.. Najvacsi for je na tom, ze cele to vlastne robim zbytocne, lebo dostanem uz "novy" TP (ten skladaci jednostranovy), kde vlastne tento ani udaj nie je a dufam, ze kupujuci si to nerozmysli, pojdeme hned na policiu, kde tento TP hned odhlasia a rozstrihnu..

Na nervy!!!! :evil:

Cize postup - importer ktory ti da vyhlasenie o tom, ze tie vahy maju byt tak a tak, potom na obvodny urad, vyplnit ziadost, kolky atd a mal by si dostat novy/spravny TP...

Gismo
Autor témy

Streda, 4. Apríla 2012, 13:52

No tak paradne to mas fajne lebo to bola skodovka len ja som sa dozvedel ze to musim poslat do BA BMW a oni to posielaju do mnichova a cakat budem urcite dlho :D a potom zase budem cakat este na novy technicak a ak to nestihnem do 30 dni tak možem robit kontrolu oroginality lebo auto je uz odhlasene od predosleho majitela.fasa uradnik urobi chybu a ja idem platit zaneho dpc...

paaabes
Auto: 118d
Kraj: Banskobystrický

Streda, 4. Apríla 2012, 15:11

Gismo napísal:
No tak paradne to mas fajne lebo to bola skodovka len ja som sa dozvedel ze to musim poslat do BA BMW a oni to posielaju do mnichova a cakat budem urcite dlho :D a potom zase budem cakat este na novy technicak a ak to nestihnem do 30 dni tak možem robit kontrolu oroginality lebo auto je uz odhlasene od predosleho majitela.fasa uradnik urobi chybu a ja idem platit zaneho dpc...

tu som o tom pisal post625004.html#p625004 ak ti nebude nieco jasne kludne napis PM

Skodoman
Auto: Skodofka
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Apríla 2012, 15:57

Gismo napísal:

Rozumiem, nezavidenia hodna situacia :?

My sme boli prvi na DIcku, tak sme hned sli na obhliadku a tam mi policajt oznamil tuto chybu, cize som nastastie ani nestihol odhlasit TP.. to by ma uz potom rovno mrdlo, keby som mal este takuto casovu tiesen kvoli prihlaseniu/KO.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných