... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
mexican napísal:Mne Speed Limit Info v Rakúsku funguje
SmartBastard napísal:Práve takéto ojeby ako že to trvá 4 hodiny a že treba čakať 2 dni na kód má nebavia. Mapy sa dajú stiahnuť z netu, napališ DVD a kupiš kód podla VIN od jedného z mnohých nelegálnych zdrojov za 40e.
Ale celkom by má zaujimalo to speed info, má niekto nejake info kedy resp. či to bude aj na Slovensku fungovať? A vie niekto či to uz funguje v Rakúsku? Dik.
miso_525d napísal:ty to vies flashnut?
SmartBastard napísal:Nie iba som cital na gpsunderground, ze mapy nahrat nieje problem, jedine co je problem je ten kod a na to existuje generator, akurat ze firma co ten generator predava to predava za par tisic EUR, takze to ma iba par ludi, ktori s tym samozrejme zarabaju a predavaju kody za cca 40-60EUR. Uz tu bol spominany ten sierra5, alebo ako sa presne pise, on bol jeden z prvych co to zacal predavat na forach. Posles mu VIN auta a peniaze a on ti posle kod.
Ak to zhrniem, mapy sa daju jednoducho stiahnut, googli resp. pohladaj na gpsunderground, hodis to tusim bud na USB alebo DVD odtial sa to updatne, ale musis zadat ten kod.
EDIT
protonk postol link na strane 2, treba sa v tom trocha preklikat a precitat reakcie http://gpsunderground.com/forum/bmw/129 ... 2-a-5.html
miso_525d napísal:aha tak ty si cital....![]()
![]()
no takych, co citaju je tu hafo a vacsinou su to rady dobre tak akurat na posedenie skolkarov pri jedlicke, bez urazky.
ale aby som nemlatil prazdnu slamu...dnes vecer si ide CIC navi na E91 updatnut k jednemu typkovi (vramci BA) moj kamos, tak sa idem s nim pozriet, co a ako, kolko to trva, ako sa to robi.
dam vediet.
SmartBastard napísal:Daj, som zvedavy. Suhlasim s tym "cital som" etc, ale na gpsunderground je toho plno a pozeral som aj ten FSC code generator, takze podla mna to ist pojde urcite. Vsak sam uvidis
miso_525d napísal:A tebe to robil chalan z USB alebo DVDciek? Má vlastný code generátor alebo ste kupovali z netu? €€€?takze mozem potvrdit vlastnu skusenost - funguje to, mapy su na 3 dvdckach, alebo sa to da robit aj z jedneho usb kluca, ak ma aspon 30GB, trva to /v pripade usb/ so vsetkym cca dve hodiny, pokial mas spravne zapisane config subory na usb tak to ide celkom svizne, s dvdckami bol problem s tym, ze mechanika v aute je citliva na palene dvd, cize islo to pomaly a robilo to problemy.
kazdopadne potrebujes skusenost, resp. radu ohladom config suborov, aby vedel update program najst cestu k dalsim zvazkom, celkovo su tri.
rozhodne to nefunguje tak easy, ze si stiahnes image a veselo updatnes. potrebujes cloveka co s tym ma skusenost.
SmartBastard napísal:A tebe to robil chalan z USB alebo DVDciek? Má vlastný code generátor alebo ste kupovali z netu? €€€?
tomas123 napísal:Chalani ked chcete viem to urobit mame 2013 mapy a trva to asi dve hodiny a stoji to 100eur
miso_525d napísal:asi nevies, o com pises. mapy 2013 neexistuju, to co existuje je update MAPS 2012 PROFESSIONAL PREMIUM.
cize hodnota tebou ponuknutej sluzby je celkom otazna, kedze ani nevies, co vlastne ponukas.
miso_525d napísal:asi nevies, o com pises. mapy 2013 neexistuju, to co existuje je update MAPS 2012 PROFESSIONAL PREMIUM.
cize hodnota tebou ponuknutej sluzby je celkom otazna, kedze ani nevies, co vlastne ponukas.
tomas123 napísal:Tak tu mas ukašku prave sme dorobili F07