... všetko o BMW ...
shif6 napísal:http://bmw-rad-5.autobazar.eu/535-d-m-packet-id2569384.html
poznate toto auto neviete nieco o nom??
mexxsk napísal:cauko. tak nad tymto autom co mas v odkaze ani neuvazuj, cisty odrb, take auta idu od 20000 a vysssie, vobec sa snim nezatazuj. co sa tyka spustania cien, tak kazdy spusti, nemozes cakat zazraky ale dohodnut sa da vzdy, ale nikdy to neries ako tu pises, vzdy az pri osobnej obhliadke. ak by ti niekto spustil 1000€ na šupu cez telefon, možeš si byť istý žš za tým niečo bude.
l.bily napísal:ja som kupoval 530d pred tyzdnom, tiez som nechcel ist do De a kupit tu, pobehal som slovensko, Cesko, za obdobnu cenu ako v de to boli vsetko dobite, burane, stocene svine, nakoniec som isiel do De, tiez treba pocitat za LCi model od 18000- 20000 s danou, ak ides nizsie tak tomu autu vzdy nieco je.... bud kilometre cez 200000 alebo otrieskane, dojebane atd, nakoniec som kupil priamo v BMW kde bolo auto kupovane aj servisovane, skratka cukrik za malo penazi tazko kupis. Zlavu ti daju max. 500 euro
shif6 napísal:toto by som si chcel este upresnit, viem ze tu uz bolo o tom pisane. mozem zistit ci su stocene kilometre original v bmw servise?? viem ze tam jeden pisal o niecom ale ja sa do toho nevyznam.
l.bily napísal:ja som kupoval 530d pred tyzdnom, tiez som nechcel ist do De a kupit tu, pobehal som slovensko, Cesko, za obdobnu cenu ako v de to boli vsetko dobite, burane, stocene svine, nakoniec som isiel do De, tiez treba pocitat za LCi model od 18000- 20000 s danou, ak ides nizsie tak tomu autu vzdy nieco je.... bud kilometre cez 200000 alebo otrieskane, dojebane atd, nakoniec som kupil priamo v BMW kde bolo auto kupovane aj servisovane, skratka cukrik za malo penazi tazko kupis. Zlavu ti daju max. 500 euro
mexxsk napísal:pri tomto rocniku si uz treba nechat rezervu aj na pripadne opravy, ktore niesu lacne.
ale tuto temu by som uz presunul celu do sekcie NAKUPNA PORADNA
mexxsk napísal:tak potom som ja mal k..a stastie, auto som kupoval pred cca mesiacom, 530xd LCI model v celkom slusnej vybave s cca 101000km preverenymi tu na slovensku od fakt seriozneho cloveka, a za celkom slusnu cenu.