... všetko o BMW ...
exzot napísal:zdravim potrebujem taku radu nic som take okolo toho nenasiel takze mam e38 728i a je v nej manualna klima,nema telefon a ani gps s tv a otazka znie da sa manualna klima vymenit za automaticku a co vsetko treba nato dalej da sa domontovat telefon tak aby fungoval aj ces volant a co nato treba a este ked tam vobec neni obrazovka da sa domontovat? tak aby isel tv gps viem ze mala ide vymenit za velku ale ci sa da ziadna vymenit za velkudik za radu
exzot napísal:zdravim potrebujem taku radu nic som take okolo toho nenasiel takze mam e38 728i a je v nej manualna klima,nema telefon a ani gps s tv a otazka znie da sa manualna klima vymenit za automaticku a co vsetko treba nato dalej da sa domontovat telefon tak aby fungoval aj ces volant a co nato treba a este ked tam vobec neni obrazovka da sa domontovat? tak aby isel tv gps viem ze mala ide vymenit za velku ale ci sa da ziadna vymenit za velkudik za radu
exzot napísal:vyriesil som to uz som nasiel kupca predam a kupim daco lepsie npr 750LI a uz full
palzo napísal:
E65 uz ides kupit ?
Inac pozor na slovicko full.. lebo E38 vo "FULL" som nevidel..
exzot napísal:nie e 38 ale tak full ako full tak nebudem to vsetko menovat co by som chcel vtom ale tak napisem full a inac teras ked rozmislam mas pravdu full som este nevidel ani jaaj je taka ?
100RM napísal::-D nemam, chyba pancier a boxy na zbrane