... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

grandmasta
Autor témy
Auto: bmw 525D
Kraj: Banskobystrický

BMW X5 pre europsky trh a americky trh

Nedeľa, 4. Marca 2012, 09:45

Zdravim, chcel by som sa spytat ake su rozdiely medzi X5tkou pre americky trh a pre europsky. Popride akou formou sa da zistit pre aky trh je auto robene. Za odpovede vopred dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
miso_525d
Auto: SOBI 20
Kraj: Bratislavský

Re: BMW X5 pre europsky trh a americky trh

Štvrtok, 29. Marca 2012, 12:13

ahoj, rozdiely su dost znacne, vo vseobecnosti najma v brzdach, vykonoch motora (napr. 3,0 Si) podvozkovych komponentoch a vybave celkovo v neprospech US verzie.

to, ci sa jedna o auto urcene pre US alebo EU trh, zistis podla VIN cisla, zbehni si s tym k importerovi alebo mu to posli mailom a on ti posle aj celu vybavu auta podla VIN cisla, aj to, ci je auto urcene pre EU alebo nie. Daj si pozor, pri autach pre US trh mozes mat problemy s kontrolou originality pri prihlasovani na SK znacky.

grandmasta napísal:
Zdravim, chcel by som sa spytat ake su rozdiely medzi X5tkou pre americky trh a pre europsky. Popride akou formou sa da zistit pre aky trh je auto robene. Za odpovede vopred dakujem.

ntscc

Štvrtok, 29. Marca 2012, 19:29

A ak by si nevedel VIN, tak na prvy pohlad:
Tachometer je v milach a malym v km/h.
V prednom narazniku su ozanzove odrazky.
Isto su aj ine zmeny, ale ja ich rozoznavam podla tychto.

AlienZV

Sobota, 31. Marca 2012, 21:05

Neviem či je to len mýtus, ale vraj X5 určené pre americký trh, ako aj X6, majú nie taký kvalitný podvozok ako EU autá.
Jeden známy, čo má X5 4.8i US tak dosť často mení podvozkové diely, tak na tom asi niečo bude, alebo sa mýlim? :-({|=

Užívateľov profilový obrázok
miso_525d
Auto: SOBI 20

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 17:00

mas pravdu, pisal som to vyssie. mna by na US verzii asi najviac rozculoval ten dualny tachometer, aj v milach aj kilometroch.

AlienZV napísal:
Neviem či je to len mýtus, ale vraj X5 určené pre americký trh, ako aj X6, majú nie taký kvalitný podvozok ako EU autá.
Jeden známy, čo má X5 4.8i US tak dosť často mení podvozkové diely, tak na tom asi niečo bude, alebo sa mýlim? :-({|=

cilla
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 22:23

Niake rozdiely tam su, ale zrovna brzdy a podvozkové diely to niesu. ETK povie viac :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných