... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

juzek33
Autor témy
Auto: BMW 525 M-PACKET
Kraj: Prešovský

Pokazene stresne okno

Piatok, 2. Marca 2012, 10:32

Zdravim... Neje tu niekto z vychodu co ma skusenot so stresnym oknom na e39? najprv mi islo otvorit len cele a neslo vyklopit hore. Predchadzajuci majitel vravel ze mu tam nieco prasklo a odvtedy nedje tak som na to kaslal ale cele stiahnut slo ale vzdy ako by mi to tam vrcalo akoby tie kolajnicky preskakovali az asi po roku a pol mi ostal vysiet otvoreny a isiel zatvorit len do polky. Nakoniec som ho nejak stisol dnu a od vtedy ho nepouzivam. Je tu niekto kto by to vedel rozobrat a pozriet sa na to? dik

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M
Kraj: Trnavský

Re: Pokazene stresne okno

Piatok, 2. Marca 2012, 13:48

juzek33 napísal:
Zdravim... Neje tu niekto z vychodu co ma skusenot so stresnym oknom na e39? najprv mi islo otvorit len cele a neslo vyklopit hore. Predchadzajuci majitel vravel ze mu tam nieco prasklo a odvtedy nedje tak som na to kaslal ale cele stiahnut slo ale vzdy ako by mi to tam vrcalo akoby tie kolajnicky preskakovali az asi po roku a pol mi ostal vysiet otvoreny a isiel zatvorit len do polky. Nakoniec som ho nejak stisol dnu a od vtedy ho nepouzivam. Je tu niekto kto by to vedel rozobrat a pozriet sa na to? dik

S najväčšou pravdepodobnosťou špinavé kolajnice a motorček ti odyšiel keďže ani vyklápať hore nešlo ... Nevravím 100% že je to ono ..
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

Risho_21
Auto: BMW E36 318i LPG
Kraj: Košický

Re: Pokazene stresne okno

Piatok, 2. Marca 2012, 22:02

nevidím dôvod prečo nešlo okno vyklopiť, skúšal si to nakalibrovať ? Podrž tlačidlo na vyklopenie na cca 20 sekúnd... ak ti aj tak nepôjde, tak keď dáš dole ten tapacír, najprv jemne vypáč lampy, a potom rukou v pohode dáš dole tapacír vidíš motorček strešného okna, je tam plastové ozubené koliesko, ktoré má tendenciu praskať od stredu, a zubky sa mu takisto zoderú a potom to preskakuje a tak neprijemne praská...
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní