... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
svajko
Autor témy
Auto: BMW 318d E91
Kraj: Prešovský

Demontáž zadného nárazníka E91

Nedeľa, 26. Februára 2012, 13:29

Ahoj, chcel by som poprosiť o radu, či niekto náhodou nevie ako zdemontovať zadný nárazník na E91-tke. Kde a aká skrutka je. Nemá niekto prosím Vás návod. Ďakujem

svajko
Autor témy

Re: Demontáž zadného nárazníka E91

Streda, 29. Februára 2012, 08:03

Nikto nemáte skúsenosti s demontážou zadného nárazníka?

ferino250
Auto: BMW e90
Kraj: Trenčiansky

Streda, 29. Februára 2012, 17:32

svajko napísal:
Nikto nemáte skúsenosti s demontážou zadného nárazníka?

Nieje to nič zložite odstrániš šroby ktore držia zadne podblatniky ,zhodíš zadne svetla a ked otvoriš kufor tak na každej strane je jeden šrob ktory demontuješ ale je schovany pod krytkou a potom ho musíš už iba vytrhnut a ide to tažky a možno alebo isto potrhaš aj tie uši natom zvrchu :( a daj pozor ked budeš trhat až neutrhneš aj kable cuvacích senzorov :lol: a malo by to byt

chch
Auto: E91 318i ED
Kraj: Trnavský

Streda, 29. Februára 2012, 17:52

Ako pise ferino, daj si pozor na tie usi, na kazdej strane su 3 alebo 4 a ide ich odhaknut dost tazko, potrebujes tenky plochy skrutkovac. Tie skrutky pristupne z kufra a z podblatnikov su tusim torx, takze je dobre mat poruke sadu torx bitov.

ferino250
Auto: BMW e90
Kraj: Trenčiansky

Streda, 29. Februára 2012, 18:12

chch napísal:
Ako pise ferino, daj si pozor na tie usi, na kazdej strane su 3 alebo 4 a ide ich odhaknut dost tazko, potrebujes tenky plochy skrutkovac. Tie skrutky pristupne z kufra a z podblatnikov su tusim torx, takze je dobre mat poruke sadu torx bitov.

ja som zhadzoval zadný naraznik cez víkend lebo som daval konečne ten mpacket a všetky šrobyky boli 8smičky :lol:

svajko
Autor témy

Štvrtok, 1. Marca 2012, 17:40

Ďakujem za info, tak podarilo sa nám to zhodiť dole, to na boku čo sú tie plastové úchytky, tak niektoré sa polámali, ale tak dal som to opraviť. Myslím si, že je to blbý systém, ale tak čo už. Hlavné je, že je dole. A ďalšia vec, neveril by som ako sa správa plast, keď je v teple a keď je v zime.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní