... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

niko5
Autor témy
Auto: E39 525d
Kraj: Banskobystrický

Strieka nafta z lišty vstrkov alebo akumulatora

Štvrtok, 23. Februára 2012, 18:36

potrebujem poradit . v oblasti lišty-tlakoveho akumulatora mi strieka z prednej časti nafta, nevieme presne identifikovat či prave z nej ale v tej oblasti je všetko obstriekane od nafty, vymenili sme prepadove hadičky žiadna zmena. Pri bežnom naštartovanom motore nie je vidno miesto kde strieka aj ked pridám, len pri jazde citit smrad nafty a je obstriekany cely motor z vrchu, nevieme idetifkovat miesto . Nestretol sa niekto s tym skadial by to mohlo unikat ešte .Ten šroub čo je predu rampy sme dotiahli a nič . Poradte niekto inak budem musiet niekoho strčit na par km pod kapotu a zagurtnovat inak to nevidim ---- [-X

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Strieka nafta z lišty vstrkov alebo akumulatora

Štvrtok, 23. Februára 2012, 19:54

Netečú ti vstreky do prepadu? Daj dole tie hadičky, zapni klúč a kukaj...

niko5
Autor témy

Štvrtok, 23. Februára 2012, 20:47

[/album][/album]už sme skušali všetko praveže to vobec pri zapnutom kluči nič nevidno proste začne to striekat len pri vačšom vykone ked riadne pridam ale len za jazdy . Najprv sme nevedeli identifikovat miesto, ale vystriekali sme to liehom a šiel som sa na tom previest a vlastne pred rampou bolo všetko ostriekane a už po motore to bolo len vrtulou vzduchovou rozvirene . Vizera to na ten šroub z predu na rampe len neviem čo tam je ked ho rozoberiem aby tam neboli dake strunky. zo zadu je tlakove čidlo ale predok sa bojim rozobrat nikde som nenašiel žiadny nakres toho , že by to bola rozoberatelna čast ale da sa
Prílohy
vstreky.png
v šedej kocke záslepka alebo šroub strieka priamo z toho nenašiel som niekde ako nahradny diel alebo sučiastku vymenitelnu viete poradit ?
vstreky.png (78.62 KiB) 1248 zobrazení

tommy530d
Auto: BMW 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 24. Februára 2012, 07:20

a vysokotlakove čerpadlo ti nepúšťa?
toto bol moj problém

bmw5-e39/vysokotlakove-cerpadlo-bmw-530d-touring-t40293.html

pomohlo ho dať zrepasovať, ze 60 euro.
Skoda 120, Skoda Favorit, Mitsubishi Carisma 1,8 GDI, BMW 316i Compact, BMW 530d Touring, Audi A4 Avant 2.0 TDI B8

niko5
Autor témy

Piatok, 24. Februára 2012, 11:03

som to lokalizoval prismo z toho šroubu na akumulatore to ide mysliš, že by poshane čerpadlo malo na to vlyv a putalo vačsi tlak a tam to prepusti ?

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 24. Februára 2012, 11:13

na regulavanie tlaku je zadný snímač....ak by nefungoval spravne tak by hadzalo motor do nudzaku......skorej si myslím,že niektorá trubka,alebo tečie vstrek niekde.....treba to poriadne pozriet....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

niko5
Autor témy

Piatok, 24. Februára 2012, 12:36

viem presne skadial len som nanašiel nikde, že to niekto rozoberal a či je na to opravna sada na obrazku som to označil šedou kockou

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní