... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

bmwtt.sk

mirec.dudo
Autor témy
Auto: BMW 116I
Kraj: Nitriansky

rapotanie, hrkotanie motora

Pondelok, 13. Februára 2012, 19:48

dobrý deň
chcel by som sa spýtať či nieto mal nejakú skusenosť s potobným problémom ako mám momentálne ja. bol som na diagnostike v dvoch odlišných servisoch. oba sa zhodli v probléme ale ani jeden mi nevie v krátkom čase pomôct lebo nemajú skúsenosti. v jednom má šéf kamaráta v BMW a on by to mohol spraviť ale až o niekolko týždnov. preto píšem či niekto nemáte skúsenosť alebo neviete o niekom to by mi mohol dať auto do poriadku. v podstate sa jedná o problém s posunutým nejakým zubom niekde v motorovej časti. niečo je tam posunuté, resp. preskočené a stým súvisi nejaký problém s časovaním. jednoduch nastavenie vačkového hriadela. preto to klepoce a hrkoce. no a ževraj to vie spraviť iba BMW lebo oni majú nejaké špeciálne prípravky na to....stretli ste sa stým niekto? alebo viete o niekom kto by to dokázal spraviť a má s tým skúsenosti? dkujem.

BIKER20
Kraj: Zahraničie

Re: rapotanie, hrkotanie motora

Utorok, 14. Februára 2012, 14:18

Ja zasnem z tychto slovenskych servisov. Automaticky ked vidia cloveka, ktory o tom nema paru spravia z neho doslova uplneho debila. Verim tomu ze problem mas skor s rozvodmi ktore Ti skocili, alebo je to nejaka prkotina pokial auto normalne jazdi. Skus si skontrolovat hladinu oleja, nahodou ci nemas moc oleja v motore a pod. Stretol som sa uz s pripadom na jednej 5er, ze bola totalne preliata vrchna riska oleja a ten motor mal zvuk ako vylagrovane tdicko. Nahraj to a hod sem link.

BIKER20

Utorok, 14. Februára 2012, 14:31

Ze specialne pripravky :D Skor ak sa im chce tak ho vedia specialne doj*bat. Priklad Bavaria Zilina. Pri servisnej prehliadke nevymenia olej, iba doleju nejaky sajrajt a origo olej co vyuctuju normalne predaju dalej, potom sa mozme cudovat, ze tie auta maju taketo problemy. Takto vyzera ked typicka slovac predava a servisuje BMW. Neodbornost, nesposobilost a v prvom rade len odrbat su ich hlavne kvality.

Je to len otazka casu kedy si budu dovolovat taketo preslapy a este ospravedlnovat svoju chybu a hadzat ju na inych..
Prílohy
BMW ZILINA.jpg
BMW ZILINA.jpg (38.81 KiB) 2277 zobrazení

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 14. Februára 2012, 17:16

To by ma zaujímalo ako majiteľovi vozidla na obrázku vysvetlovali čo sa stalo.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

BIKER20

Utorok, 14. Februára 2012, 17:23

No u nas by si dovod nasli, ked sa dokazu vyvliect z toho, ze stratili kluce od auta pocas toho ako bolo auto u nich v servise tak toto by bola malina...

Užívateľov profilový obrázok
kamil9
Auto: BMW i3
Kraj: Prešovský

Utorok, 14. Februára 2012, 18:37

BIKER20 napísal:
No u nas by si dovod nasli, ked sa dokazu vyvliect z toho, ze stratili kluce od auta pocas toho ako bolo auto u nich v servise tak toto by bola malina...

to myslis vazne? ze stratili kluce... a ako sa z toho vyvliekli?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný