... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:možno vadné čidlo teploty vody a preto to nežhaví
m3arko napísal:chalani myslite si ze ked to nenaskoci ze motor toci toci ze je to zhavicmi?lebo ja mam podobny problem ale ja som robil vsreky menil podložky a od vtedy som ho nenatocil. ale mal som slabu baterku pretocilo motor iba dva tri razy tak skusim nabit baterku a uvidim ci to naskoci.
lionlion napísal:
Takyto problem so vydel na X5 3.0d s tych prvych, je to vlastne ten isty motor co u E39. Auto dlho dlho tocilo a potom odrazu naskocilo na brnk. Cim dlhsie stalo, tym dlhsie tocilo. Pripominalo to ako keby u klasickych dieslov spadovala nafta.
Verdikt: 2 vstreky v prdeli, a dalsie 2 tiez nie najlepsie ale este v norme
lionlion napísal:To s tym spadovanim nafty som napisal len obrazne, samozrejme ze pri novych auta co maju podavacie cerpadla to je ine. Tam bol problem v strekovacoch, a ked tocil nedymil. Naftu prepustali do prepadu. Bolo to zistene origo. diagnostikov v BMW servise... co bolo dalej, ci sa menili, kolko sa ich menilo, ci to pomohlo... neviem, bol som tam len na skok a akurat ma toto zaujalo tak som si to odsledoval
m3arko napísal:chalani myslite si ze ked to nenaskoci ze motor toci toci ze je to zhavicmi?lebo ja mam podobny problem ale ja som robil vsreky menil podložky a od vtedy som ho nenatocil. ale mal som slabu baterku pretocilo motor iba dva tri razy tak skusim nabit baterku a uvidim ci to naskoci.