... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

speedfred
Autor témy
Auto: KTM XBow
Kraj: Žilinský

E61 - brzdový posilovač - nejde / vyriešné

Štvrtok, 9. Februára 2012, 12:08

na e61 ,2004 mi prestal fungovať brzdový posilovač,je možné že by zamrzol?Pri dlhošom štartovaní som cítil v pedály(e) ako ešte funguje,ale po naštartovaní brzdový pedál tvrdý ako skala.Auto stálo vonku v mrazoch.
Alebo iba nejaká podtlaková hadička?Dával som nové,lebo tie pôvodné boli popraskané,po výmene posilovač ,ale išiel.
PS ,kontrolky nehlásia chybu a na diagnoze som nebol.
Ďakujem za rady.
Naposledy upravil/-a speedfred v Štvrtok, 16. Februára 2012, 14:09, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: E61 - brzdový posilovač - nejde

Piatok, 10. Februára 2012, 07:12

je to mechanicka suciastka, nieje na nej ziaden senzor, takze vela nezdiagnostikujes. u e39 je to seriovi problem, zateka tam a posilovac nasava vodu, v lete sa pretlacas s jazierkom, v zime zase s kocmai ladu.

ci take nieco je aj u e60, to ti povedat neviem, ale skontroluj si ci ta "nadoba" v ktorej je posilovac nieje utopena, ak mas moznost, chod do teplej garaze, aj tak jej to bude dlho trvat pokial odrmzne, mozes si pomahat teplovzdusnou pistolou.

inac kedy si naposledy menil kvapalinu, mas jej dost?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Užívateľov profilový obrázok
semtex

Re: E61 - brzdový posilovač - nejde

Piatok, 10. Februára 2012, 07:20

odlomena oska vakuovej pumpy
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

speedfred
Autor témy
Auto: KTM XBow
Kraj: Žilinský

Re: E61 - brzdový posilovač - nejde / vyriešné

Štvrtok, 16. Februára 2012, 14:11

Bola prasknutá podtlaková trubka - je pod saním.
Ďakujem za rady.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných