... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Julio26
Autor témy
Auto: BMW E61
Kraj: Trnavský

Problem E36 - palivove cerpadlo

Štvrtok, 26. Januára 2012, 08:42

Zdravim,

mam jednu otazku snad by mi niekdo mohol poradit. Mam E36 318TDS touringa.
Na diagnostike mi vypisalo jednu chybu nieco v zmysle: chyba riadiaca jednotka palivoveho cerpadla - prerusovana.
Auto jazdi pomerne dobre, ale sem tam mi spravi takuto vec: Najviac je to vidiet pri preradeni 1 stupna do 2 stupna. Ak vytocim jednotku do cca 2000ot. a preradim do dvojky sem tam auto spravi to jak keby sa na 1-3 sekundy zaseklo (prestalo davat palivo) a po tych 2 sekundach sa umudry. Toto mi vsak nerobi stale (ak je motor studeny teraz v zime absolutne to nespravi, dokym sa nezahreje).
Avsak ked vytocim tak 1700 otacok tak mi to nerobi.
Ak by mi niekdo mohol poradit v com by to mohlo byt velmi by som to ocenil, pripadne co by stala oprava. Osobne si myslim, ze to cerpadlo nie je zle.

Dakujem za akukolvek odpoved.

rase

Re: Problem E36 - palivove cerpadlo

Utorok, 31. Januára 2012, 01:08

daj naskusku ine cerpadlo, ja som riesil golfa 4 v kt bol takyto problem ze trhal v urcitych otackach a cerpadlo bolo ko...

Užívateľov profilový obrázok
juronr
Auto: BMW 525i Touring
Kraj: Nitriansky

Utorok, 31. Januára 2012, 20:45

Ak Ti nekomunikuje cerpadlo s diagnostikou tak je asi v tahu. Tak sa prejavuje a nasledne budu zle starty az to skape na ceste. Potom zavolaj, spravime.

Julio26
Autor témy
Auto: BMW E61

Streda, 1. Februára 2012, 09:06

No ja si myslím, že komunikuje, piše prerušovaná chyba ak ju odstrania tak zostane odstranená, ale ak to potom zajazdy spraví zas tak tam ta chyba nabehne.
Moc ste ma nepotesily, tým že mi to odíde... So štartami som nemal nejaké problémy (momentálne keď sú tvrdé mínusy tak mi to chytí až na druhý krát, ale myslím, že to robí baterka).

juronr: vysvetli spravíme, myslíš tým opravu? (Plánujem to dať pozreť, nevieš koľko takáto vec vychádza)

Ďakujem za odpovede

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný