... všetko o BMW ...

)
 ) 

alebo sem hod rozmery pneu sem aj s rozmermi priestoru pre koleso a nieco poriesime
 alebo sem hod rozmery pneu sem aj s rozmermi priestoru pre koleso a nieco poriesime   ! ale bacha  tie pneumatiky vylucne nizkoprofil ziadne traktorove 20" s profilom 50 tam urcite nevopchas
 ! ale bacha  tie pneumatiky vylucne nizkoprofil ziadne traktorove 20" s profilom 50 tam urcite nevopchas  
 potom som zmeral moje koleso r19 255/40 a vyslo mi aj s gumou podobny vysledok ako pri r20-kach
 potom som zmeral moje koleso r19 255/40 a vyslo mi aj s gumou podobny vysledok ako pri r20-kach  asi sme spravili niekde chybu.Preskumam to rano lebo prisiel som vecer a potme pri baterke sa to tazko pozera....
 asi sme spravili niekde chybu.Preskumam to rano lebo prisiel som vecer a potme pri baterke sa to tazko pozera.... uplne ine hodnoty.Ja som meral  lemy blatnika myslel som ze to bute trcat von z blatnika ale v nutry ma nejakych cca.77cm.Ten disk 19"+guma sedi je tam 67cm ale su zodrate tak priklanam sa k tvojej cifre.Cize suma sumarum s gumami 255/40 to mame dnu
 uplne ine hodnoty.Ja som meral  lemy blatnika myslel som ze to bute trcat von z blatnika ale v nutry ma nejakych cca.77cm.Ten disk 19"+guma sedi je tam 67cm ale su zodrate tak priklanam sa k tvojej cifre.Cize suma sumarum s gumami 255/40 to mame dnu  nasiel som tento rozmer aj s profilom 35 tak to bude len plus.Coty nato???
 nasiel som tento rozmer aj s profilom 35 tak to bude len plus.Coty nato??? nameral som tiez nieco nad 70 blatnik ale uz je to jedno uz sme to aj tak vyriesili
 nameral som tiez nieco nad 70 blatnik ale uz je to jedno uz sme to aj tak vyriesili   . Este som ti chcel poradit aby si vytocil koleso tak aby bolo medzi blatnikom a stycnou plochou pneumatiky ostalo co najmenej miesta a ak tam budes mat miesto aspon 1/2"=1,27cm (toto cislo som dostal rozdielom medzi 19" a 20" diskom a pneumatikov cize 71,2-68,66 a este som to podelil dvomi lebo je to len na jednej strane kolesa) a ak tam budes mat taku vôľu tak si vyhral
. Este som ti chcel poradit aby si vytocil koleso tak aby bolo medzi blatnikom a stycnou plochou pneumatiky ostalo co najmenej miesta a ak tam budes mat miesto aspon 1/2"=1,27cm (toto cislo som dostal rozdielom medzi 19" a 20" diskom a pneumatikov cize 71,2-68,66 a este som to podelil dvomi lebo je to len na jednej strane kolesa) a ak tam budes mat taku vôľu tak si vyhral   ale myslim ze tam bude tak mas vsetko vyriesene
 ale myslim ze tam bude tak mas vsetko vyriesene   . Jasne ja by som isto isiel do 255/35 teda do profilu 35 lebo ak tam das tie podlozky tak mozno ze ked vytocis koleso tak to bude blissie blatniku ako to bez podlozky
. Jasne ja by som isto isiel do 255/35 teda do profilu 35 lebo ak tam das tie podlozky tak mozno ze ked vytocis koleso tak to bude blissie blatniku ako to bez podlozky  . Este pri vybere si daj pozor na to 10J aby si to nepresvihol s pneumatikou tu mas este nejaku tabulku
. Este pri vybere si daj pozor na to 10J aby si to nepresvihol s pneumatikou tu mas este nejaku tabulku 

trocha to potrva kym to vsetko dorucia ale buem na teba mysleit este raz diky
 trocha to potrva kym to vsetko dorucia ale buem na teba mysleit este raz diky 
 potom vela stastnych km na novych
 potom vela stastnych km na novych 

za kvalitku nerucim  bolo to fotene s handy
 za kvalitku nerucim  bolo to fotene s handy 

Vyzerá to maximálne luxusne
  Vyzerá to maximálne luxusne   

Máš to krásne strašne sa mi páčia biele BMW
  Máš to krásne strašne sa mi páčia biele BMW  minule som sa si na to spomenul že bohvie ako s tým stojíš a teraz toto
 minule som sa si na to spomenul že bohvie ako s tým stojíš a teraz toto  určite to stálo za to u mňa proste
 určite to stálo za to u mňa proste 
 totis to bola povodne cierna.Tak som chel nieco ECHT a supol som tam bielu perlet sice to na foto nevydno ele celkom sa podarila.Musim dotiahnut este detaily,dat na znacky a uz si len uzivat
 totis to bola povodne cierna.Tak som chel nieco ECHT a supol som tam bielu perlet sice to na foto nevydno ele celkom sa podarila.Musim dotiahnut este detaily,dat na znacky a uz si len uzivat    
   este raz diky
 este raz diky