... všetko o BMW ...
ice.blade napísal:neviem ako u E39 ale E46 ma pod prednou kapotou body na pripojenie + a -, zober startovacie kable a pripoj bateriu tam nech ten kufor otvoris
Lubeno78 napísal:No v navode pisu (strana 40), ze v pripade el.poruchy, citujem:
daj hlavny kluc do zamku a otoc ho celkom do lava, na doraz - hotovo.
Po spojazdneni potom musis zadny kufor zavriet samostatne - znova klucom.
torko29 napísal:Nazdar..všetci..Mám problém s otovrením zadnej kapoty..vyšťavila sa mi baterka na mojej E39 Tds.Všetko zatiaľ ok..vybral a odpojil som autobatériu,zavrel kufor a dal ju nabiť..No problém mi nastal v tom,že teraz neviem otvoriť zadnú kapotu a tým neviem namontovať späť akumulátor...Tým,že je to centrál funguje len na autobatériu bez nej neviem zadný kufor otvoriť..Vie dať niekto radu ako na to.?? s kľúčom to skúšam,ale nejde otvoriť..Dík za radu..toro..
attila25 napísal:nazdar.daj dole zadnú špzku spolu s držiakom špz,nájdeš tam plastovú krytku odlep ju,a do otvoru vlož tenký skrutkovač a zapáč jemne doľava alebo doprava,neviem už presne,dostaneš sa k tiahnu otvárania zadného kufra.otvoríš tým kufor stalo sa to aj mne.
torko29 napísal:fajn..dík za radu kámo....
323/525 napísal:Kufor otvoris klucom, ako napisal Lubeno. Pri otoceni do lava narazis na odpor - akoby doraz. Otoc ho dalej silnejsie a pri druhom doraze sa ti zamok otvori mechanicky.
Johnny_R6 napísal:pocuj otvor auto , sklop zadne sedacky zober si lampas vlez do kufra a otvor skrinku povinnej vybavy a tam by mala byt taka plastova elipsa na takom lanku, to potiahni a kufor mas otvoreny.. netreba nic pacit ani lamat
ice.blade napísal:a ako sa sklapaju zadne sedacky z vnutra auta? na E46 ich sklopim len cez kufor...