Z časti som sa pustil do dorábania el. sťahovania zadných okien. Z časti preto, lebo mám komplet kabeláž z druhého auta kde bola predpríprava, ale nemám zatiaľ motorčeky a kabeláž čo je vo dverách. Všetky vypínače mám tiež. Začal som postupne pin po pine vyberať káble zo zástrčiek a z kompletnej kabeláže auta a nevyzerá to moc zložito. Do dverných zástrčiek musím doplniť 8 káblov na každú stranu, do bielej zástrčky (strednej) čo ide do Grundmodulu doplniť 12 káblov. cca 4 káble napojiť už na existujúce káble predných sťahovaní okien a nakoniec ponapájať samotnú zástrčku ovládania sťahovania okien čo je 5 káblov. Do predných poistiek a relé žiadne káble našťastie nejdú. Je to zdĺhavá onania tá káblovačka ale dá sa to. Veď sú dlhé zimné večere
A moja otázka znie: Je rozdiel v Grundmoduloch pre rôzne verzie sťahovania okien? (verzie myslím: bez el. sťahovania, 2x el. okná a 4x el. okná) Lebo do jednej zo zástrčiek čo ide do Grundmodulu idem pridať 12 káblov (kapacita každej z troch zástrčiek je 28 káblov) Tak ma zaujíma či tie obvody alebo čo to je, budú v tom Grundmodule pred-pripravené. Prípadne aké číslo Grundmodulu mám hľadať. Ďakujem.
(dúfam že som to zrozumiteľne napísal

)