... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

horedole
Autor témy
Auto: BMW 320D r.v.99
Kraj: Prešovský

!!!!!!!Problemy pri prehlaseni auta!!!!!!!!

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 17:27

Nazdar chlopi!
Ani si neviete predstavit aky som nasrany po tom ako som siel na prepis vozidla z okresu do okresu.Co sa tam vlastne stalo?prisiel som tam kolo 7 rano ,zobral som si cisielko a siel som si sadnut do auta kde som cakal na policajta co mi ho pride obhliadnut(myslim auto) on prisiel,skontroloval VIN a na stitku pri motore zistil svojimi pozornymi ockami ze nesedi "celkova pripustna hmotnost jazdnej supravy".V technicaku bolo 3650 a na stitku 3550.Tak som sa ho opytal co dalej a on mi na to ze mam ist pockat na to co povedia kolegyne.po 5 hodinach ked som sa dostal na rad mi mile kolegyne povedali ze mam ist na Obvodny urad,tam mi povedali ze mam ist do BMW a poziadat o zmenu tech.parametrov ktora stoji 165eur.A tak sa vas pytam ci by mi nevedel niekto pomoct.Obycajne posrane prepisanie auta z okresu do okresu ma nakoniec pripravi o nervy.

paaabes
Auto: 118d
Kraj: Banskobystrický

Re: !!!!!!!Problemy pri prehlaseni auta!!!!!!!!

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 18:36

ako vidim, tak som v tom nebol sam! presne toto sa mi stalo tento tyzden ale nastastie to uz mam s OU poriesene, takze dufam, ze zajtra mi uz auto prihlasia. postup je nasledovny: z tejto stranky si stiahni formular http://www.bmw.sk/sk/sk/usedvehicles/cocform/coc_certificate.html vypln ho a spolu s kopiou TP (ja som posielal aj fotku stitku na karoserii) ho zasli na adresu bmwslovensko@bmwgroup.com anajprv mi tvrdili ze to bude trvat 3-5 dni ale nastastie mi to pani ingrid.novakova@partner.bmwgroup.com poriesila. zhruba za 2 hodinky mi poslala mail s potvrdenim v .pdf a ze original mi zasle doporucene. to .pdf ti bude stacit. a toto potvrdenie je bezplatne

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 23:28

Ak dobre viem tak sa pozerá vyrazené vin do karoserie a nie štítok s farbou vinkom a tymito hovadinami.. To tam máte za policajtov.. Toho čo som tam bol ja zaujímalo len číslo vyrazené na karosérii a ked ho nevedel nájsť tak ho ani ten štítok nezaujímal a musel som si to vyrazené číslo hľadať sám :P
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

tomy123
Auto: X5,2006
Kraj: Bratislavský

Utorok, 20. Decembra 2011, 20:55

horedole napísal:
Nazdar chlopi!
Ani si neviete predstavit aky som nasrany po tom ako som siel na prepis vozidla z okresu do okresu.Co sa tam vlastne stalo?prisiel som tam kolo 7 rano ,zobral som si cisielko a siel som si sadnut do auta kde som cakal na policajta co mi ho pride obhliadnut(myslim auto) on prisiel,skontroloval VIN a na stitku pri motore zistil svojimi pozornymi ockami ze nesedi "celkova pripustna hmotnost jazdnej supravy".V technicaku bolo 3650 a na stitku 3550.Tak som sa ho opytal co dalej a on mi na to ze mam ist pockat na to co povedia kolegyne.po 5 hodinach ked som sa dostal na rad mi mile kolegyne povedali ze mam ist na Obvodny urad,tam mi povedali ze mam ist do BMW a poziadat o zmenu tech.parametrov ktora stoji 165eur.A tak sa vas pytam ci by mi nevedel niekto pomoct.Obycajne posrane prepisanie auta z okresu do okresu ma nakoniec pripravi o nervy.

V akom meste sa takto šikanujú slušný ľudia??? Napíš to pls. to som ešte nezažil. Asi im to robí dobre.

kamil9
Auto: BMW i3

Utorok, 20. Decembra 2011, 21:00

V Poprade ...

MateX3
Auto: firemné :-)

Streda, 21. Decembra 2011, 01:25

horedole napísal:
Nazdar chlopi!

To je v pohode. Kamarát má bavorák s predným náhonom!!! :-D
Na polícii to nezistili, iba na STK, kde mu uviedli na papier upozornenie, s tým išiel na políciu, kde mu urobili. Všetko ok.

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Streda, 21. Decembra 2011, 07:25

Uz sopm pisal, ja som mal 4x airbag a vzduchove vankuse na lagune z 95.
Tiez v Poprade... :mrgreen:
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

wladi
Auto: E39 540i

Streda, 21. Decembra 2011, 16:14

ked tieto papierovacky budu trvat dlhsie ako 30dni tak je mozne odpustit KO ci nie? Nejake skusenosti?

kamil9
Auto: BMW i3

Streda, 21. Decembra 2011, 17:29

Držiteľ vozidla je povinný do 15 dní od dňa vykonania prevodu držby prihlásiť vozidlo a umožniť porovnanie údajov uvádzaných v dokladoch vozidla s údajmi priamo na vozidle.

Gismo
Auto: BMW 320d

Streda, 4. Apríla 2012, 17:15

V lipt. Mikuláši kontrolujú boha setko.Dufam že to pošlú chytro z BMWgroup

buky300zx
Auto: e36 325i 1990
Kraj: Nitriansky

Streda, 4. Apríla 2012, 18:47

Mi_t_is napísal:
Ak dobre viem tak sa pozerá vyrazené vin do karoserie a nie štítok s farbou vinkom a tymito hovadinami.. To tam máte za policajtov.. Toho čo som tam bol ja zaujímalo len číslo vyrazené na karosérii a ked ho nevedel nájsť tak ho ani ten štítok nezaujímal a musel som si to vyrazené číslo hľadať sám :P

Volakedy ano,ale teraz uz pozeraju aj vahu!

Gismo
Auto: BMW 320d

Štvrtok, 19. Apríla 2012, 20:45

ahok prednedavnom som presne toto tunak pisal pred 2 dnami sa mi to podarilo prepisat :D predovšetkým napíš do BMW group v BA vypíšeš žiadosť potvrdenie ti pošlú do 2 týždnou budeš platit 20 e .Potom pojdes na obvodný úrad mne spravili osvedčenie za 5 minút a voala možeš ísť na prepis neboj nič len si počkáš ale vpohode.
:D

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 20. Apríla 2012, 11:22

Po starom bolo kontrolovane vyrazené číslo!
Po novom sa kontroluje aj štitok,ak tam neni ani tam nemusíš chodiť.

sevooo54
Auto: BMW 323i E46 ´98

Piatok, 20. Apríla 2012, 11:50

no takže dneska som chcel ísť dať prepísať E46 z BA oresu do okresu NM. Pri obhliadke policajt že "nemám pre vás dobrú správu mladý muž" nesedí vám hmotnosť na štítku s TP, musíte s tým ísť na OU a tam si to dať zapísať. ](*,)

štítok: 905/1050 kg, 3545 kg
TP: 900/1045 kg, 3550 kg

dúfam že mi pomôžu vaše rady a bude to rýchlo vybavené. :thumbup:
my BMW dream came true by 323i E46, M52TUB25

matyson
Auto: e84 X1

Piatok, 20. Apríla 2012, 12:42

Nič iné len skurvená buzerácia.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní