... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

stano.o
Autor témy
Auto: E60
Kraj: Žilinský

čudný zvuk

Utorok, 6. Decembra 2011, 18:18

čaves chalani , mám taký problém keď sadnem do studeného auta zvuk motora je nepravidelný ťah slabší aj mi raz vypísalo chybu na palivovom čerpadle , ale ako náhle sa auto zohreje cca po 50km auto ide v celku ok neviete náhodou čo by to mohlo byť ? model E60 2005 530d

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: čudný zvuk

Utorok, 6. Decembra 2011, 18:44

mozno by trebalo skusit na zaciatok vymenit palivovy filter, mozno je ucpany a chybu ohladne cerpadla pisalo lebo nebol dostatocny tlak paliva v dosledku toho

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Decembra 2011, 18:48

ako pise airbone.. skus vymenit palivak a tankovat aspon pocas testu po vymene fitlra naftu s aditivom do mrazov, (inak aditivum by malo byt pocas zimy v nafte automaticky)
som bol prekvapeny ako bola husta "letna nafta" pocas mrazov... mal som ju v bandaske vo firme na dvore.
a ked je zaneseny palivak plus husta nafta moze to mat taky efekt ako opisujes
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

stano.o
Autor témy

Utorok, 6. Decembra 2011, 18:57

palivový filter je vymenený asi ťažko by ho zadrbalo po cca 1000 km

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Decembra 2011, 19:15

a akym stylom rano odchadzas? mam na mysli ci najprv nastrtujes, pockas pokial sa auto zohreje (5-7min) a potom ides?
alebo startnes a ides?

podla toho by sa dalo dalej uvazovat co to moze robit, lebo 50 km na zohriatie je v celku dost #-o
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

stano.o
Autor témy

Utorok, 6. Decembra 2011, 21:09

štartujem vždy skôr tak do 5 min, tých 50 km to som prehnal asi kvapku ale jednoznažne musím prejsť dosť veľa

valer750
Kraj: Prešovský

Streda, 7. Decembra 2011, 17:54

stano.o napísal:
palivový filter je vymenený asi ťažko by ho zadrbalo po cca 1000 km

kamo tak to by si sa divil, co sa moze stat s filtrom...nevravim, ze tebe, ale ja som vymenil filter(zn. HENGST) a odjebal sa, podla vsetkeho sa vnutri uvolnila nejaka priecka, az na to, ze auto mi hadzalo vkuse do nudzaku bez ohladu na to, ci bolo teple a priebezne sa to zhorsovalo...a diagnostika vypisala nizky tlak na rampe!!! je to ta najlacnejsia vec, co mozes skusit vymenit... ja som bol majster sveta a filter som tiez zavrhol ako prvy!!! vymenil som vstrekovacie cerpadlo, regulator tlaku a cidlo tlaku...a nakoniec to bol skurveny filter.
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Streda, 7. Decembra 2011, 18:33

valer750 napísal:

kamo tak to by si sa divil, co sa moze stat s filtrom...nevravim, ze tebe, ale ja som vymenil filter(zn. HENGST) a odjebal sa, podla vsetkeho sa vnutri uvolnila nejaka priecka, az na to, ze auto mi hadzalo vkuse do nudzaku bez ohladu na to, ci bolo teple a priebezne sa to zhorsovalo...a diagnostika vypisala nizky tlak na rampe!!! je to ta najlacnejsia vec, co mozes skusit vymenit... ja som bol majster sveta a filter som tiez zavrhol ako prvy!!! vymenil som vstrekovacie cerpadlo, regulator tlaku a cidlo tlaku...a nakoniec to bol skurveny filter.

tak to dokaze nasrat, vacsinou ako pises su to tie veci co si clovek ani nemysli...sku....ny system...
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných