... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

palog
Autor témy
Auto: BMW 320D
Kraj: Banskobystrický

MagiCar -diaľkový štart

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 00:24

Vie mi niekto poradiť, či sa dá do 320D, E91/2008 nainštalovať diaľkové štartovanie motora MagicCar? Ak áno, ako na to?
Naposledy upravil/-a palog v Pondelok, 28. Novembra 2011, 13:42, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: MagicCar -diaľkový štart

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 12:35

da sa to...ale nedavaj si to....je to chujovina...
neviem ako a ci vobec si to dokaze osetrit urcite procedury pred startom... [napr spustenie zhavenia a pod..]
E90 je dost komplikovane a haklive auto na taketo zasahy, akym je aj dialkovy start
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

valer750
Kraj: Prešovský

Re: MagicCar -diaľkový štart

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 19:20

da sa to, ale nie cez magicar...potrebujes modul ktory emuluje spinaciu skrinku a dalsi ktory to vsetko ovlada. Da sa to kupit ale iba v USA, v europe som to nenasiel...
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

tunerxxl
Auto: E90 335i ex E60 530i

Re: MagiCar -diaľkový štart

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 10:52

byvali svager to mal v aute a pic..... 1 triedy vyuzijes to tak max 2x za rok zbytocna vec uplne a baterky v ovladaci odchadzaju kazdu chvilu!Neodporucam ale je to na tebe!!! ](*,) :-" :-" :-"
Obrázok

palog
Autor témy

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 15:15

Dík, asi to nechám tak, hoci môžem ho mať od kamoša lacno za pár ečiek. Ale montáž je asi dosť zložitá a tým aj drahá.

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 15:22

Schválne by ma zaujímalo ako si takéto krabičky rozumejú s imobilizérmi.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

palog
Autor témy

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 21:58

Niečo som o tom čítal, chip - imobilizér z kľúča sa nejako prikladá - vkladá k tej vecičke a funguje to. Detaily neviem reprodukovať, ale magicar ošetrí, že bez diaľkáča ten imobilizér nefunguje a ak sa naštartované auto otvorí bez diaľkáča, tak sa to všetko zablokuje a navyše na diaľkáči to signalizuje, že sa niekto dobíja do auta. Vraj to spolupracuje bez problémov, len tie baterky v ovládači málo vydržia a to býva problém, neotvoríš auto, kým nemáš DO od magicaru.

VLADKY242

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 22:21

Baterka mne vydrží v ovladači cca 1 rok bez problemov. Funguje je to cez bypass modul :?:

palog
Autor témy

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 22:37

Jasne na to bypass som si nevedel spomenúť =D> . Jeden chalan mi vravel, že sa to dá vraj aj bez toho, že nejako lepiacou páskou prilepia niekam chip a funguje. Mne sa to nevidí, ale kto vie

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 2. Decembra 2011, 15:44

bypass modul stoji asi 10 eur a robi to ze odpoji cievku od cipu imobilizera t.j. ako keby si vybral kluc.
cela bezpecnost sice aj tak ostava na magicare, ale na druhej strane hoci co nestandardne co tam mas je len plus proti kradezi.

inak tie novsie sa pripajaju na zbernicu, takze namiesto 25 kablov pripajas uz len par kablov.

ozaj nevies to zohnat za rozumnu cenu ?
kupoval som to za 60.- Eur komplet nove z ciny ale neviem to uz zohnat a tu za to pytaju 120 - 200.- E

mal som to v kazdom jednom aute zatial a najlepsie je ked rano, ako dnes, vylezes z brany,
vsetci skrabu a ty sadnes do zohriateho auta, pustis raz stierace a ides..
baterka mi vydrzi asi 4 mesiace, za 25.- centi alkalicka..

inak webasto spravi rovnaku sluzbu ale nezohrieva mi motor a je to dost otravne cakat kym sa zohreje..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

mexican

Piatok, 2. Decembra 2011, 15:49

Ja osobne si myslím, že studenému motoru v zime spraví lepšiu službu webasto než niekoľkominutový beh na voľnobeh.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 2. Decembra 2011, 15:51

mexican napísal:
Ja osobne si myslím, že studenému motoru v zime spraví lepšiu službu webasto než niekoľkominutový beh na voľnobeh.

urcite ano ak to ma aj predohrev motora.
akurat ja mam na E38 webasto ale nezohrieva mi to motor.
auto je fajn teple ale motor je studeny, neviem ci to ide nejak nastavit ale serje ma to..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

mexican

Piatok, 2. Decembra 2011, 15:53

Aj keď nie je ten príhrev motora, pre teba je plus, že nesedíš v kose a pre auto je plus že ho ušetríš toho dlhého voľnobehu za studena, kyorý v takom prípade stráca význam.
Obrázok

valer750

Piatok, 2. Decembra 2011, 19:32

to s Magicar alebo kopel atd...je sice vsetko fasa, ale to este funguje na klasicke spinacky....ked mas sachtu na kluc ako je na e90, alebo spinacku ako na audi A8, tak tam to uz s obycajnym bypass modulom neojebes....
ja som to na svojom aute(e90) tiez chcel riesit dialkovym startom, aj som kupil modul na odrbanie "spinacky" z ameriky, ale treba k tomu este alarmovu jednotku ktora komunikuje s tym bypassom formou dat a nie logikou "plus-minus", dalej potrebujes simulovat stlacenu brzdu alebo spojku pri starte(to sa da vypnut diagnostikou) a samozrejme vyriesit impulz z tlacitka start-stop...takze som sa na to vysral aj koli tomu, ze potrebujes mat kluc v aute. Dal som bufik, jazdeny z polska a rano mam teplo:) a ohrieva aj vodu v motore. Magicar som mal v E34 a E38 a napriek vsetkym negativam co tu vypisujete to bolo fajn hlavne v zime, aj ked susedom vibrovali okna:)) kazde rano

inak tu je ten modul na spinacku:
http://www.xpresskit.com/product.aspx?productid=175
Naposledy upravil/-a valer750 v Piatok, 2. Decembra 2011, 20:10, upravené celkom 1 krát.
E91 325dA
E34 540/6

valer750

Piatok, 2. Decembra 2011, 19:56

BlackMW napísal:

urcite ano ak to ma aj predohrev motora.
akurat ja mam na E38 webasto ale nezohrieva mi to motor.
auto je fajn teple ale motor je studeny, neviem ci to ide nejak nastavit ale serje ma to..

nestacilo by odpojit elmag. ventil? aby nerobila pomocna vodna pumpa iba okruh cez radiator??
E91 325dA
E34 540/6

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní