... všetko o BMW ...
auto111 napísal:V ziadnom pripade netreba kupovat auto za kazdu cenu. Ked je majitel neseriozny (napr. nechce povedat VIN co je dost PODSTATNA vec) - treba dat ruky od auta prec aj keby bolo auto pozlatene.
Co som narychlo pozrel vybavu a deklarovanu vybavu:
1. auto nema ziaden M-Packet !!
2. nema Harman Kardon
3. nema ESP
4. autoradio zrejme nepodporuje MP3 (kedze take CD MP3 autoradio sa montovalo najskor o 5 rokov po vyrobe tohto BMW a dnes stoji pouzivane cca 300€). Cize pochybujme ze majitel vysolil minimalne 300 € za BMW MP3 radio.
Cize je to cisty OJEB (to uz ani nepisem o "detailoch" ako moznost stocenia KM, havarovaneho vozidla, nekompletnych klucoch - maju byt 4ks).
bmwmpower82 napísal:je za dobru cenu a je to ojazdene auto,ked si pozriem ostatne inzeraty tiez su tam nepresnosti, ja by som tomu sancu dal, a to autoradio je len tvoj dohad
matto_svk88 napísal:NEMA TO SERVISNU KNIZKU, AUTO MAM V GARAZI A NEMAM MOZNOST POSLAT TEDA VIN, NA CO VAM JE VIN, VSAK AUTO JE PREVERENE ZE NIE KRADNUTE CIZE VYROBNE CISLO JE MOJ SUKROMNY MAJETOK TO JE AKO KEBY STE CHCELI ODO MNA MOJE RODNE CISLO PRIPADNE CISLO OBCIANSKEHO PREUKAZU!PRI OSOBNEJ OBHLIADKE VAM VSETKO UKAZEM, INAK NIE, NEPOZNAM VAS
toto mi poslal ked sme sa dohadovali. Skoda toho, lebo ta cena je dost lakava.