... všetko o BMW ...
) a nasledne, podla odpovede ich budem mozno aj objednavat, takze kto by chcel/uvazuje o kupe/ objednat moze sa pridat, s tym, ze to budem moct dodat v Ke alebo Br....alebo ak ma niekto lepsi napad odkial to objednat, kludne si necham poradit 

....3.2 mm x 2 mm luxusnych 3.3 Eur za meter....hadicky pomenene (boli v silno zaujimavom stave
) tak som uz zase o trosku spokojnejsi....akurat som trosku kapal pri vymene, lebo tam nebola az taka luxusna dostupnost
, na aku som si zvykol pri tych par opravach/udrzbach co som doteraz spravilmartiner napísal:no tak nakoniec som zohnal tam, kde by som (a aj som to cakal!) cakal najmenej...v Br....3.2 mm x 2 mm luxusnych 3.3 Eur za meter....hadicky pomenene (boli v silno zaujimavom stave
) tak som uz zase o trosku spokojnejsi....akurat som trosku kapal pri vymene, lebo tam nebola az taka luxusna dostupnost
, na aku som si zvykol pri tych par opravach/udrzbach co som doteraz spravil
andymc napísal:co znamena "BR" ?? a co vsetko si musel odmontovat aby si sa knim dostal ? to si robil odspodu alebo z vrchu alebo aj aj ?? Sorry ze sa takto hlupo pytam ale este som sa v aute tak nebabral tak nemam predstavu ale viem ze tie hadicky treba pomenit len nato mechanik nema cas tak by som si to skusil sam.
.... s tymi hadickami v podstate problem nebol, akurat treba mat nejake to naradicko pri vymene a mensie ruky su vyhodou
. Trosku som sa s tym vytrapil, lebo moje ruky su take mensie lopaty
, ale inac to nie je nic zlozite (ked si sikovny, hodinka casu v pohode) - menis kus za kus, s tym, ze hadicka bola na metre, takze si narezes kolko potrebujes + ked sa ti to nezda mozes si aj dlhsie
a robil som to zvrchu samozrejme. Inac som rad ze som ich vymenil, lebo boli v dost ubohom stave ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
michaltt napísal:
o ktorych hadickach sa tu bavis ? na co maju vplyv ? pozeram bmw fajns a som z toho penis :)
viem ze ked som daval vonku SAP tak som nasiel jednu ulomenu v takom rozmere v akom pises.