... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
E46mpacket napísal:co chces vediet ci je to dobra cena alebo v akom je stave? cez fotku nezistis nic musis sa previezt a auto vidiet ci si ochotny dat za auto r.v 2000 7500eur to uz je na tebe :))
ice.blade napísal:a co je na tom CIcku take zaujimave? replika M3 narazniku, replika M5 spatakov a replika M6 kol?
Santee napísal:Ahoj, kupujes svoje prve BMW,
ak ano tak potom chapem tuto otazku, ohladom toho ci sa ostatnym paci.
V prvom rade, porozmyslaj co vlastne chces, myslim agregat. to ze tito jedno , to len teraz tak vyzera.Pretoze s jedlom rastie chut, a nebude ti dost ani 330, to mi ver.
Inak ked uz chces dat peniaze do 328, tak to potom radsej ihned 330i, kilometraz nie je zla ale ani panboh nevie ci su ozajstne. Ja osobne vlastnim 330 , ma natocenych 98000 teraz, a uz som menil nejake diely , kvoli veku.
A nezabudni auto kupujes pre vlastne uspokojenie, nie pre ostatnych.
A chalani maju pravdu ked pisu, kombinacia, M3 a M5 a M6... je fakt nie moc vhodna , pre ozajstneho BMW cloveka.
Ide o zachovanie originality,
zacho_TT napísal:moj nazor je ze ta cena je vysoka, by som si radsej taketo coupe doviezol, ak ti nieje luto dat cca 400e za dovoz a 470e za papiere, ja som to tak spravil dvakrat, ze som si dal auto doviest a neolutoval som, lebo ma to stale vyslo menej a auta boli zachovale a seriove.